MHP Bulancak'ta Başkan Erdoğan Işıkdemir

SİYASET 20.03.2017 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4285+ kez okundu.
 

MHP Bulancak'ta Başkan Erdoğan Işıkdemir

MHP Bulancak ilçe yönetimi için genel kurul yapıldı.
MHP ilçe binası toplantı salonunda 19 Mart Pazar günü saat 10.00'da ilk oturumu yapılan MHP ilçe yönetimi seçimi çoğunluk sağlanamadığı için saat 13.00'da çoğunluğa bakılmadan yapıldı.MHP'lilerin ilgi gösterdiği genel kurulda önce divan kurulu oluştu. Divan kurulu başkanlığına MHP MKYK üyesi İsmail Bozalioğlu, üyeliğe MHP İl Başkanı Müjdat Öz, ve MHP Merkez İlçe Başkanı Uğur Yiğit seçildi.Seçim öncesi bir konuşma yapan Bozalioğlu, "Bu seçim ilçemiz, Giresun ve ülkemize hayırlı olsun. Bu zor günlerde milletimizin birlikteliğe ihtiyacı vardır. Milletimiz en doğru kararı verecektir dedi. Başkan adayı olan Erdoğan Işıkdemir de bir konuşma yaparak, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. MHP olarak ülkemizin bölünmemesi için elimizden geleni yapacağız. Milletimiz ne ders o olur.Milletin kararı başımızın üstündedir. Genel kurulumuza katılan herekse teşekkür ederim" dedi.MHP de tek liste ile seçime gidildi ve seçim sonucunda Erdoğan Işıkdemir’in listesi seçilerek MHP Bulancak ilçe yönetimi belli oldu.  MHP yeni yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Mahmut Güçtaş, İslam Pekdemir, Nafi Karabaş, İlhan Yaman, Mehmet Can Çulfaz, Osman Kıroğlu, Hüseyin Yoğunali, Fatih Aplarslan, Beyazıt Kızıltaş, Musfata Köksal İleri, Oktay Akkaya, Telat Aydeniz, Remzi Akgün, Ali Saykaya, Faruk Kurnaz, Hakkı Emecen, İzzet Yıldırım, Günaydın Üstündağ.Yedek üyeler ise: Ali Karataş, Sefa Hacıvelioğlu, Erdal Aydın, Bekir Karataş, Mustafa Kemal Özkaya, Mevlüt Kahveci, Mustafa Kemal Karaman, Necip Alparslan, Refik Karaman, Turgay Özdemir, Secaittin Erdoğan, Tamer Güzeller, Şirin Aslan, Muammer Şenel, Mustafa Himtaş, Nafi Özkan, Ali Nuri Karaman, Mehmet Henden'den oluştu. 
MHP Bulancak ilçe yönetimi için genel kurul yapıldı.
MHP ilçe binası toplantı salonunda 19 Mart Pazar günü saat 10.00'da ilk oturumu yapılan MHP ilçe yönetimi seçimi çoğunluk sağlanamadığı için saat 13.00'da çoğunluğa bakılmadan yapıldı.
MHP'lilerin ilgi gösterdiği genel kurulda önce divan kurulu oluştu. Divan kurulu başkanlığına MHP MKYK üyesi İsmail Bozalioğlu, üyeliğe MHP İl Başkanı Müjdat Öz, ve MHP Merkez İlçe Başkanı Uğur Yiğit seçildi.
Seçim öncesi bir konuşma yapan Bozalioğlu, "Bu seçim ilçemiz, Giresun ve ülkemize hayırlı olsun. Bu zor günlerde milletimizin birlikteliğe ihtiyacı vardır. Milletimiz en doğru kararı verecektir dedi. Başkan adayı olan Erdoğan Işıkdemir de bir konuşma yaparak, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. MHP olarak ülkemizin bölünmemesi için elimizden geleni yapacağız. Milletimiz ne ders o olur.Milletin kararı başımızın üstündedir. Genel kurulumuza katılan herekse teşekkür ederim" dedi.
MHP de tek liste ile seçime gidildi ve seçim sonucunda Erdoğan Işıkdemir’in listesi seçilerek MHP Bulancak ilçe yönetimi belli oldu.  MHP yeni yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Mahmut Güçtaş, İslam Pekdemir, Nafi Karabaş, İlhan Yaman, Mehmet Can Çulfaz, Osman Kıroğlu, Hüseyin Yoğunali, Fatih Aplarslan, Beyazıt Kızıltaş, Musfata Köksal İleri, Oktay Akkaya, Telat Aydeniz, Remzi Akgün, Ali Saykaya, Faruk Kurnaz, Hakkı Emecen, İzzet Yıldırım, Günaydın Üstündağ.
Yedek üyeler ise: Ali Karataş, Sefa Hacıvelioğlu, Erdal Aydın, Bekir Karataş, Mustafa Kemal Özkaya, Mevlüt Kahveci, Mustafa Kemal Karaman, Necip Alparslan, Refik Karaman, Turgay Özdemir, Secaittin Erdoğan, Tamer Güzeller, Şirin Aslan, Muammer Şenel, Mustafa Himtaş, Nafi Özkan, Ali Nuri Karaman, Mehmet Henden'den oluştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.