‘Millet İçin Geliyoruz’

GÜNDEM 28.05.2018 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4128+ kez okundu.
 

‘Millet İçin Geliyoruz’

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için Seçim Sloganını ‘Millet İçin Geliyoruz’ olarak belirleyen CHP’nin aday tanıtım töreni hafta sonu yapıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve 600 milletvekili adayının tanıtıldığı törende Türkiye’nin 5 temel sorunu üzerine kurgulanan seçim bildirgesini açıklandı. Seçim bildirgesinde ekonomi, demokrasi, eğitim, toplumsal barış ve dış politika gibi alanlardaki sorunları çözecek vaatlere yer verilen aday tanıtım törenine CHP Giresun Milletvekili Adayları Necati Tığlı, Reşat Nuri Özdemir, İbrahim Akgün, Suat Öndaş ve CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge’de katıldı. Törende konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, 'OHAL gidecek keyfiyet bitecek' diyerek, "Hak, hukuk ve adalet gelecek, yargı tarafsız ve bağımsız olacak. Mağduriyetler giderilecek. Öğretmen maaşları artacak, atanamayan öğretmen kalmayacak, çocuklar öğretmenlerine kavuşacak. Yurtlardaki tek kişilik odalar olacak, barınma sorunu ortadan kalkacak, yurtsuz üniversiteli kalmayacak. Kobi'lere destek artacak, istihdam sağlanacak, işsizlik gidecek ve Anadolu'nun yüzü gülecek" dedi.
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için Seçim Sloganını ‘Millet İçin Geliyoruz’ olarak belirleyen CHP’nin aday tanıtım töreni hafta sonu yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve 600 milletvekili adayının tanıtıldığı törende Türkiye’nin 5 temel sorunu üzerine kurgulanan seçim bildirgesini açıklandı.

Seçim bildirgesinde ekonomi, demokrasi, eğitim, toplumsal barış ve dış politika gibi alanlardaki sorunları çözecek vaatlere yer verilen aday tanıtım törenine CHP Giresun Milletvekili Adayları Necati Tığlı, Reşat Nuri Özdemir, İbrahim Akgün, Suat Öndaş ve CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge’de katıldı.

Törende konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, 'OHAL gidecek keyfiyet bitecek' diyerek, "Hak, hukuk ve adalet gelecek, yargı tarafsız ve bağımsız olacak. Mağduriyetler giderilecek. Öğretmen maaşları artacak, atanamayan öğretmen kalmayacak, çocuklar öğretmenlerine kavuşacak. Yurtlardaki tek kişilik odalar olacak, barınma sorunu ortadan kalkacak, yurtsuz üniversiteli kalmayacak. Kobi'lere destek artacak, istihdam sağlanacak, işsizlik gidecek ve Anadolu'nun yüzü gülecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.