‘Milletimiz paramıza daha güvenle yaklaşacak’

SİYASET 15.09.2018 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3320+ kez okundu.
 

‘Milletimiz paramıza daha güvenle yaklaşacak’

AK Parti Giresun İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu, yerel seçimlere altı ay süre kalırken her ay AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen “126. Genişletilmiş İl Başkanları” toplantısına katıldı.
AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ile birlikte AK Parti 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda hazır bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantı, istişare bölümünün ardından son buldu. Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şenlikoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza katılım sağladık. Toplantımızın ana gündem maddesi Teşkilat çalışmalarımız, ekonomideki son gelişmeler ve yerel seçimler üzerine değerlendirmeler ile ilgili oldu. Cumhurbaşkanımız, ekonomik gelişmeler ve ülkemizin içinden geçtiği durum sebebiyle İhracat ve ithalatla işi olmayan hiç kimsenin dövizle işi olmamalıdır vurgusunu ve milletimizin paramıza daha güvenle yaklaşma gerekliliğini bir kez daha ortaya koydu” dedi.  
AK Parti Giresun İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu, yerel seçimlere altı ay süre kalırken her ay AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen “126. Genişletilmiş İl Başkanları” toplantısına katıldı.

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ile birlikte AK Parti 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda hazır bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantı, istişare bölümünün ardından son buldu.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şenlikoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza katılım sağladık. Toplantımızın ana gündem maddesi Teşkilat çalışmalarımız, ekonomideki son gelişmeler ve yerel seçimler üzerine değerlendirmeler ile ilgili oldu. Cumhurbaşkanımız, ekonomik gelişmeler ve ülkemizin içinden geçtiği durum sebebiyle İhracat ve ithalatla işi olmayan hiç kimsenin dövizle işi olmamalıdır vurgusunu ve milletimizin paramıza daha güvenle yaklaşma gerekliliğini bir kez daha ortaya koydu” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.