Milletimize hizmetkâr olacağız

GÜNDEM 12.02.2019 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3912+ kez okundu.
 

Milletimize hizmetkâr olacağız

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Fatih Caddesi Esnafını ziyaret etti.
Fatih caddesinde esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Şenlikoğlu, "Sizlerin heyecanı ve coşkusu Giresunlu hemşerilerimizin tercihinin AK Parti'den yana olacağını gösteriyor.  İnşallah hep birlikte kapı kapı dolaşıp davamızı, belediyecilik anlayışımızı anlatmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizle gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyeceğiz. Giresun’a hizmet için çok çalışacağız. Giresun’un bir dönem daha kaybetme lüksü yok. İnşallah Giresun’da seçimleri en iyi şekilde tamamlayarak, milletimize hizmetkâr olacağız" dedi. Gönüllerin her zaman bir olacağını ifade eden Şenlikoğlu,"Projelerimizi ve yapacaklarımızı halkımızla paylaşıyoruz. Hamdolsun inanılmaz tepkiler ve olumlu dönüşler alıyoruz. Son açıkladığımız ‘Nefes alan şehir‘ projemizle Şehir girişi, trafik ve kavşak problemini çözeceğiz. Endüstri Meslek Lisesi ve çevresi otopark ve yeşil alan ile nefes aldıracağız. Giresun yeni meydanlara kavuşturup, Malpazarı kavşak problemini de çözeceğiz. Cinahmet pazarını yenileceğiz. Giresun tarihinde ilk aşevini kuracağız. Sosyal yardımlaşma merkezi ve aşevini açacağız” diye konuştu.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Fatih Caddesi Esnafını ziyaret etti.

Fatih caddesinde esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Şenlikoğlu, "Sizlerin heyecanı ve coşkusu Giresunlu hemşerilerimizin tercihinin AK Parti'den yana olacağını gösteriyor.  İnşallah hep birlikte kapı kapı dolaşıp davamızı, belediyecilik anlayışımızı anlatmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizle gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyeceğiz. Giresun’a hizmet için çok çalışacağız. Giresun’un bir dönem daha kaybetme lüksü yok. İnşallah Giresun’da seçimleri en iyi şekilde tamamlayarak, milletimize hizmetkâr olacağız" dedi.

Gönüllerin her zaman bir olacağını ifade eden Şenlikoğlu,"Projelerimizi ve yapacaklarımızı halkımızla paylaşıyoruz. Hamdolsun inanılmaz tepkiler ve olumlu dönüşler alıyoruz. Son açıkladığımız ‘Nefes alan şehir‘ projemizle Şehir girişi, trafik ve kavşak problemini çözeceğiz. Endüstri Meslek Lisesi ve çevresi otopark ve yeşil alan ile nefes aldıracağız. Giresun yeni meydanlara kavuşturup, Malpazarı kavşak problemini de çözeceğiz. Cinahmet pazarını yenileceğiz. Giresun tarihinde ilk aşevini kuracağız. Sosyal yardımlaşma merkezi ve aşevini açacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.