MİLLETİMİZE HİZMETKARIZ

GÜNDEM 25.06.2018 - 19:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3822+ kez okundu.
 

MİLLETİMİZE HİZMETKARIZ

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerin Türkiye’ye ve milletimize hayırlı olmasını diledi.
Gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Milletvekili Aydın, “Milletimize olan hizmet borcumuzu kaldığımız yerden ödemeye devam edeceğiz. Yapılan seçimle birlikte Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin ilk başkanı seçen milletimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, “Ne demiştik; bu seçimlerin iktidarlık mücadelesi değil, milletimizin muktedirlik mücadelesi olduğunu belirtmiştik. Milletimiz verdiği oylarla muktedir olmayı başarmıştır. Cumhurbaşkanımıza ve bizlere destek vererek ülkemize, milletimize, memleketimize hizmet etme imkanı veren halkımıza teşekkürlerimiz sunuyorum. Bu süreçte bizlere destek veren başta Giresun’umuza, Bulancak’ımıza, Piraziz’imize, Alucra’mıza, Çamoluk’umuza, Tirebolu’muza, Görele’mize, Espiye’mize, Keşap’ımıza, Eynesil’imize, Doğankent’imize, Çanakçı’mıza, Güce’mize, Dereli’mize, Şebinkarahisar’ımıza ve Yağlıdere’mize tüm kalbimizle teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Milletvekili Aydın, “Bu süreçte özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ittifak kuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkücü kardeşlerimize de ayrıca teşekkürlerimiz iletiyorum. Elbette milletimizin elde etmiş olduğu bu zaferde başta Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, bütün ülkücü arkadaşlarımızın çok önemli katkıları olmuştur. Milletimizin geleceği için atılan bu önemli adımda katkıları için bütün ülkücü arkadaşlarımıza şahsım ve milletimizin adına şükranlarımızı sunarız. Her daim olduğu gibi bu seçimlerde de milletimizin ve devletimizin yanında durmaları hepimizi mutlu etmiştir. Bu saatten sonra küçük hesaplar peşinde ve iç çekişmelere harcayacak zamanımız ve bu kavgalara ayıracak vaktimiz yoktur. Bütün enerjimiz ve zamanımızla milletimizin refah seviyesini yükseltmek, birliği ve dirliğini daim kılmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerin Türkiye’ye ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Milletvekili Aydın, “Milletimize olan hizmet borcumuzu kaldığımız yerden ödemeye devam edeceğiz. Yapılan seçimle birlikte Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin ilk başkanı seçen milletimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, “Ne demiştik; bu seçimlerin iktidarlık mücadelesi değil, milletimizin muktedirlik mücadelesi olduğunu belirtmiştik. Milletimiz verdiği oylarla muktedir olmayı başarmıştır. Cumhurbaşkanımıza ve bizlere destek vererek ülkemize, milletimize, memleketimize hizmet etme imkanı veren halkımıza teşekkürlerimiz sunuyorum. Bu süreçte bizlere destek veren başta Giresun’umuza, Bulancak’ımıza, Piraziz’imize, Alucra’mıza, Çamoluk’umuza, Tirebolu’muza, Görele’mize, Espiye’mize, Keşap’ımıza, Eynesil’imize, Doğankent’imize, Çanakçı’mıza, Güce’mize, Dereli’mize, Şebinkarahisar’ımıza ve Yağlıdere’mize tüm kalbimizle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Aydın, “Bu süreçte özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ittifak kuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkücü kardeşlerimize de ayrıca teşekkürlerimiz iletiyorum. Elbette milletimizin elde etmiş olduğu bu zaferde başta Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, bütün ülkücü arkadaşlarımızın çok önemli katkıları olmuştur. Milletimizin geleceği için atılan bu önemli adımda katkıları için bütün ülkücü arkadaşlarımıza şahsım ve milletimizin adına şükranlarımızı sunarız. Her daim olduğu gibi bu seçimlerde de milletimizin ve devletimizin yanında durmaları hepimizi mutlu etmiştir. Bu saatten sonra küçük hesaplar peşinde ve iç çekişmelere harcayacak zamanımız ve bu kavgalara ayıracak vaktimiz yoktur. Bütün enerjimiz ve zamanımızla milletimizin refah seviyesini yükseltmek, birliği ve dirliğini daim kılmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.