'Milletin adamı olmaktan onur duyarız'

SİYASET 07.05.2018 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2568+ kez okundu.
 

'Milletin adamı olmaktan onur duyarız'

AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Ayhan Akten,
"En uzun süre il başkanlığı yaptığım, kurucu başkandan sonra ilk üyesi olduğum, 2002 ve 2007 seçimlerini yönettiğim ve Recep Tayyip Erdoğan’ın  il temsilcisi olmaktan gurur duyduğum Ak Partiden, siyasi hayatımda ikinci kez milletvekilliği aday adaylığı için müracaat ettim. Arkadaşlarımız ve yöneticilerimizle yapmış olduğum istişareler sonunda  müracaat ederek çalışmalara başladık. Yıllardan bu yana siyasetin ve sosyal hayatın içindeyim. Rabbime şükürler olsun ki hiçbir şaibe ve sıkıntıya bulaşmadan bugünlere gelmiş bir insan olarak tüm samimiyetimiz ve bilgi birikimimizle sahaya çıktık. Teşkilat ve saha ziyaretlerinde şunu gördük ki; milletimiz Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. Ama bu kez arkasında , samimi, halkın yanında olan ve kendine yakın insanları vekil görmek istiyor. Çok büyük bir değişim isteği gördük.. Bizim amacımız, bu güne kadar yapılan güzel hizmetleri daha da yukarıya çıkaracak çalışmalar ve yıllardır Giresun için ürettiğimiz projeleri hayata geçirecek imkanı bulmaktır" dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Ayhan Akten,

"En uzun süre il başkanlığı yaptığım, kurucu başkandan sonra ilk üyesi olduğum, 2002 ve 2007 seçimlerini yönettiğim ve Recep Tayyip Erdoğan’ın  il temsilcisi olmaktan gurur duyduğum Ak Partiden, siyasi hayatımda ikinci kez milletvekilliği aday adaylığı için müracaat ettim. Arkadaşlarımız ve yöneticilerimizle yapmış olduğum istişareler sonunda  müracaat ederek çalışmalara başladık. Yıllardan bu yana siyasetin ve sosyal hayatın içindeyim. Rabbime şükürler olsun ki hiçbir şaibe ve sıkıntıya bulaşmadan bugünlere gelmiş bir insan olarak tüm samimiyetimiz ve bilgi birikimimizle sahaya çıktık. Teşkilat ve saha ziyaretlerinde şunu gördük ki; milletimiz Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. Ama bu kez arkasında , samimi, halkın yanında olan ve kendine yakın insanları vekil görmek istiyor. Çok büyük bir değişim isteği gördük..

Bizim amacımız, bu güne kadar yapılan güzel hizmetleri daha da yukarıya çıkaracak çalışmalar ve yıllardır Giresun için ürettiğimiz projeleri hayata geçirecek imkanı bulmaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.