'MİLLETİN İSTEĞİNİN ÖNÜNDE ENGEL OLAMAYACAKLAR'

SİYASET 13.03.2017 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3588+ kez okundu.
 

'MİLLETİN İSTEĞİNİN ÖNÜNDE ENGEL OLAMAYACAKLAR'

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, "Hayırcıların yalanları ve milletin gerçekleri 16 Nisan tarihinde bir kez daha gün yüzüne çıkacaktır" dedi.
Bu referandumun Cumhurbaşkanını güçlendirmek ve meclisi zayıflatmak için yapılan bir referandum olmadığının altını çizen Başkan Sakallıoğlu, "Aksine bu durum Cumhurbaşkanımızın sorumluluğunu artırmakta ve meclisimiz de daha da güçlü kılmaktadır. Referandumla Cumhurbaşkanımızın yetkileri daha da artırılmadığı gibi şu anda sahip olmadığı hiçbir yetki ile de donatılmamaktadır. Daha önce meclis tarafından seçilen Cumhurbaşkanlarımızın yetkileri var ancak sorumlulukları yoktu. Şimdi milletimizce yetkilendirilen Cumhurbaşkanlarımıza aynı oranda da sorumluluklar yüklenmektedir.Muhalefetin ve hayırcı işbirlikçilerinin tek adamlık söylemleri bütünüyle yalandır. Meclisi fesih yetkisi zaten mevcut sistemde de olan bir durumdur. 7 Haziran sonrası hükümet kurulamaması sonucu mevcut anayasaya göre de Cumhurbaşkanımız yeniden seçim kararı alarak meclisi fesih yetkisini kullanmıştır. Hayırcılarca yürütülen çalışma bir seçim kampanyası değil bir algı operasyonudur. Milletin isteğinin önünde engel olamayacaklarını düşünenler gerçek dışı beyan ve yorumlarla milletimizin kafasını karıştırmanın yollarını aramaktadırlar. Halkın sahip çıkmadığı ve kaynağını halktan almayan hiçbir projenin başarılı olamayacağını iyi bilen AK Parti bütün gücünü milletten alma yolunda adımlar atarken milletten uzak ve devletten bihaber olanlar da milletle devlet arasındaki engellerin artırılması için çalışmaktadır" diye konuştu.Başkan Sakallıoğlu sözlerini şöyle sürdürdrü; "Halkımız emin olsun ki hayır için her türlü yalana başvuran hayırcıların bu zamana kadar neye hayır dedilerse o konuda milletimizin kazancı olmuştur. Bize düşen kaynağı millete dayanan ve gücünü de milletimizden alan projeleri hayata geçirmek ve sadece ve sadece milletimize hizmet ve faydası dokunacak işler yapmaktır"  
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, "Hayırcıların yalanları ve milletin gerçekleri 16 Nisan tarihinde bir kez daha gün yüzüne çıkacaktır" dedi.
Bu referandumun Cumhurbaşkanını güçlendirmek ve meclisi zayıflatmak için yapılan bir referandum olmadığının altını çizen Başkan Sakallıoğlu, "Aksine bu durum Cumhurbaşkanımızın sorumluluğunu artırmakta ve meclisimiz de daha da güçlü kılmaktadır. Referandumla Cumhurbaşkanımızın yetkileri daha da artırılmadığı gibi şu anda sahip olmadığı hiçbir yetki ile de donatılmamaktadır. Daha önce meclis tarafından seçilen Cumhurbaşkanlarımızın yetkileri var ancak sorumlulukları yoktu. Şimdi milletimizce yetkilendirilen Cumhurbaşkanlarımıza aynı oranda da sorumluluklar yüklenmektedir.
Muhalefetin ve hayırcı işbirlikçilerinin tek adamlık söylemleri bütünüyle yalandır. Meclisi fesih yetkisi zaten mevcut sistemde de olan bir durumdur. 7 Haziran sonrası hükümet kurulamaması sonucu mevcut anayasaya göre de Cumhurbaşkanımız yeniden seçim kararı alarak meclisi fesih yetkisini kullanmıştır. Hayırcılarca yürütülen çalışma bir seçim kampanyası değil bir algı operasyonudur. Milletin isteğinin önünde engel olamayacaklarını düşünenler gerçek dışı beyan ve yorumlarla milletimizin kafasını karıştırmanın yollarını aramaktadırlar. Halkın sahip çıkmadığı ve kaynağını halktan almayan hiçbir projenin başarılı olamayacağını iyi bilen AK Parti bütün gücünü milletten alma yolunda adımlar atarken milletten uzak ve devletten bihaber olanlar da milletle devlet arasındaki engellerin artırılması için çalışmaktadır" diye konuştu.
Başkan Sakallıoğlu sözlerini şöyle sürdürdrü; "Halkımız emin olsun ki hayır için her türlü yalana başvuran hayırcıların bu zamana kadar neye hayır dedilerse o konuda milletimizin kazancı olmuştur. 
Bize düşen kaynağı millete dayanan ve gücünü de milletimizden alan projeleri hayata geçirmek ve sadece ve sadece milletimize hizmet ve faydası dokunacak işler yapmaktır"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.