Milletvekili Aydın, ailesiyle oyunu kullandı

GÜNDEM 01.04.2019 - 09:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3884+ kez okundu.
 

Milletvekili Aydın, ailesiyle oyunu kullandı

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, 31 Mart Yerel Seçimlerinde oyunu memleketi Bulancak’ta kullandı.
Eşi Tülay Aydın ve büyük oğlu Oğuzhan Aydın ile birlikte oyunu Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Anadolu Lisesi eski adı ile Ticaret Lisesi’nde kullanan Milletvekili Aydın, “Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Anadolu Lisesi eski adı ile Ticaret Lisesi 1044 nolu sandıkta eşim Tülay Hanım ve büyük oğlum Oğuzhan ile birlikte oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Seçimlerin tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim...” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, 31 Mart Yerel Seçimlerinde oyunu memleketi Bulancak’ta kullandı.

Eşi Tülay Aydın ve büyük oğlu Oğuzhan Aydın ile birlikte oyunu Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Anadolu Lisesi eski adı ile Ticaret Lisesi’nde kullanan Milletvekili Aydın, “Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Anadolu Lisesi eski adı ile Ticaret Lisesi 1044 nolu sandıkta eşim Tülay Hanım ve büyük oğlum Oğuzhan ile birlikte oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.

Seçimlerin tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim...” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.