Milletvekili Aydın, Başkan Emür’ü ziyaret etti

GÜNDEM 19.04.2019 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2962+ kez okundu.
 

Milletvekili Aydın, Başkan Emür’ü ziyaret etti

AK Parti Giresun Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Avukat Kadir Aydın ile İl Başkanı Kenan Tatlı ve yönetim kurulu üyeleri, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ü ziyaret etti.
Başkan Emür'ü, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrardan Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi nedeniyle tebrik ettiler. Tüm Ak Parti Giresun İl teşkilatı adına çiçek hediye ettiler.  Başkan Emür seçimde bize destek olan Tüm İl ve İlçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.  Başkan Emür " El birliğiyle sokak sokak, ev ev İlçe başkanımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve tüm teşkilat yönetimimizle gayretli çalışmaları sonucunda seçimi kazandık. Hep birlikte koordineli çalıştık sonucunda meyvesini aldık. Yaptığımız projeler ve yapılacak projelerimizle Keşapımız her yönüyle gelişmeye devam edecek. Üretken Belediyecilik anlayışıyla daha güzel ve modern bir ilçe olacağız” dedi.  
AK Parti Giresun Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Avukat Kadir Aydın ile İl Başkanı Kenan Tatlı ve yönetim kurulu üyeleri, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ü ziyaret etti.

Başkan Emür'ü, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrardan Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi nedeniyle tebrik ettiler. Tüm Ak Parti Giresun İl teşkilatı adına çiçek hediye ettiler. 

Başkan Emür seçimde bize destek olan Tüm İl ve İlçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.  Başkan Emür " El birliğiyle sokak sokak, ev ev İlçe başkanımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve tüm teşkilat yönetimimizle gayretli çalışmaları sonucunda seçimi kazandık. Hep birlikte koordineli çalıştık sonucunda meyvesini aldık. Yaptığımız projeler ve yapılacak projelerimizle Keşapımız her yönüyle gelişmeye devam edecek. Üretken Belediyecilik anlayışıyla daha güzel ve modern bir ilçe olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.