Milletvekili Aydın’dan 1926 Bulancakspor’a destek

SPOR 08.08.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3715+ kez okundu.
 

Milletvekili Aydın’dan 1926 Bulancakspor’a destek

AK Parti Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın, 1926 Bulancakspor’a destek olacaklarını açıkladı.
1926 Bulancakspor Başkanı Dursun Karahasan, Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın’ı ziyaretinde tüm birimleriyle takımıza destek olacaklarının sözünü verirken, ilçenin sorunlarıyla olduğu gibi futboluyla da yakından ilgilendiklerinin altını çizen Aydın, “Gereken yapılacaktır” dedi. Kulüp Başkanı Dursun Karahasan’ın üstelendiği görevi severek ve layıkıyla yapmaya maksimum derecede özen gösteren bir isim olduğuna değinen Aydın”, 1926 Bulancakspor’a geçmişte başkanlık yapan ve emeklerinden dolayı tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yaşanan süreç sonrasında ise şimdiki yönetim oluştu. Bu oluşum sonrasında da şehirde yeniden bir heyecan hasıl oldu. Bizlere düşen de onlara tüm imkanlarımızla destek olmaktır. Bunun da sözünü veriyoruz” diye konuştu. 1926 Bulancakspor Kulübü Başkanı Dursun Karahasan, Milletvekili Aydın’ın  kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Bizler 1926 Bulancakspor sevdalılarını tribüne çekmek adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başladık. Milletvekilimize yönetim kurulum adına, şehir adına ve taraftarlarım adına teşekkür ediyoruz. Tüm bunlar da bize şehrin sahipsiz olmadığının göstergesidir” ifadelerini kullandı.
AK Parti Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın, 1926 Bulancakspor’a destek olacaklarını açıkladı.

1926 Bulancakspor Başkanı Dursun Karahasan, Giresun Milletvekili Avukat Kadir Aydın’ı ziyaretinde tüm birimleriyle takımıza destek olacaklarının sözünü verirken, ilçenin sorunlarıyla olduğu gibi futboluyla da yakından ilgilendiklerinin altını çizen Aydın, “Gereken yapılacaktır” dedi.

Kulüp Başkanı Dursun Karahasan’ın üstelendiği görevi severek ve layıkıyla yapmaya maksimum derecede özen gösteren bir isim olduğuna değinen Aydın”, 1926 Bulancakspor’a geçmişte başkanlık yapan ve emeklerinden dolayı tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yaşanan süreç sonrasında ise şimdiki yönetim oluştu. Bu oluşum sonrasında da şehirde yeniden bir heyecan hasıl oldu. Bizlere düşen de onlara tüm imkanlarımızla destek olmaktır. Bunun da sözünü veriyoruz” diye konuştu.

1926 Bulancakspor Kulübü Başkanı Dursun Karahasan, Milletvekili Aydın’ın  kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Bizler 1926 Bulancakspor sevdalılarını tribüne çekmek adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başladık. Milletvekilimize yönetim kurulum adına, şehir adına ve taraftarlarım adına teşekkür ediyoruz. Tüm bunlar da bize şehrin sahipsiz olmadığının göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.