Milletvekili Aydın’dan taziye ziyareti

GÜNDEM 16.07.2018 - 18:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3695+ kez okundu.
 

Milletvekili Aydın’dan taziye ziyareti

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, geçtiğimiz hafta Piraziz ilçesinde meydana gelen boğulma olayında 3 evlatlarını toprağa veren Memiş ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.
Milletvekili Aydın, cenazeye katılamadığı için çok üzüldüğünü belirterek, Furkan ve Gürkan'ın babası Serkan Memiş, Melih’in babası Ali Memiş, 3 yeğenini talihsiz olayda kaybeden amca Uğur Memiş ve aile yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Milletvekili Aydın, burada yaptığı konuşmada, “Her acı bir ceza değil elbet. Ancak sahip olduğumuz her şey ve yaşadığımız her olay bir imtihandır. Rabbim üç küçük yavrumuzu kabre koyan ailelerimize sabırlar versin. Tarifi ve katlanılması zor bir acı. Rabbim daha sağlıklı daha güzel çocuklar nasip eder inşallah. İnşallah öbür dünyada anne ve babalarına şefaatçi olurlar. Rabbim bu zor imtihanlarında ailelerimizin yardımcıları olsun. Sözün bittiği, nutkun tutulduğu ve acının tarif edilemediği yer burası olsa gerek. Kalanlara sabırlar, çocuklarımıza cennet diliyorum” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, geçtiğimiz hafta Piraziz ilçesinde meydana gelen boğulma olayında 3 evlatlarını toprağa veren Memiş ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Milletvekili Aydın, cenazeye katılamadığı için çok üzüldüğünü belirterek, Furkan ve Gürkan'ın babası Serkan Memiş, Melih’in babası Ali Memiş, 3 yeğenini talihsiz olayda kaybeden amca Uğur Memiş ve aile yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Milletvekili Aydın, burada yaptığı konuşmada, “Her acı bir ceza değil elbet. Ancak sahip olduğumuz her şey ve yaşadığımız her olay bir imtihandır. Rabbim üç küçük yavrumuzu kabre koyan ailelerimize sabırlar versin. Tarifi ve katlanılması zor bir acı. Rabbim daha sağlıklı daha güzel çocuklar nasip eder inşallah. İnşallah öbür dünyada anne ve babalarına şefaatçi olurlar. Rabbim bu zor imtihanlarında ailelerimizin yardımcıları olsun. Sözün bittiği, nutkun tutulduğu ve acının tarif edilemediği yer burası olsa gerek. Kalanlara sabırlar, çocuklarımıza cennet diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.