MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, 23 NİSAN’I KUTLADI

SİYASET 23.04.2020 - 14:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3031+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, 23 NİSAN’I KUTLADI

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Öztürk, “23 Nisan 1920’de zor şartlar içerisinde açılan Büyük Millet Meclisi işgalcilere, düşmanlara karşı kurtuluş savaşını yönetmiş, milli iradenin tecelligâhı olmuş, Ülkemizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolüdür. Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz 23 Nisan 2020 tarihi itibariyle 100’üncü yılına ulaşmıştır. Milletimizi tek çatı, tek bayrak, tek ülkü etrafında toplamış, ülkemizin refahı, huzuru ve gelişmesi için 100 yıldır çalışmaktadır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde bombalar altında bile hainlere karşı direnerek milli iradeyi korumuş, bir kez daha Gazi unvanını almıştır. Bu Gazi Meclisimizin bir üyesi olmaktan onur duyuyorum. Güzel şehrim Giresun’u ve Vatansever Giresunluları Gazi Meclis’te temsil etmekten şeref duyuyorum. Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz 100 yıldır temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin nice yüz yıllar boyunca hizmet etmesini diliyorum. Bu vesile ile meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kurucu büyüklerimizi, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Meclisimizin kuruluş günü olan 23 Nisan aynı zamanda çocuklarımıza armağan edilmiş bir bayramdır. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Öztürk hemşerilerine çağrıda bulunarak, “Bu akşam saat 21.00'de de ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilimizde de evimizin pencerelerinden, balkonlarından İstiklal Marşı'mızı söylemeye davet ediyorum. Bağımsızlık ve istiklale olan aşkımızı İstiklâl Marşımızı en gür şekilde söyleyerek gösterelim” diye konuştu.  

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Öztürk, “23 Nisan 1920’de zor şartlar içerisinde açılan Büyük Millet Meclisi işgalcilere, düşmanlara karşı kurtuluş savaşını yönetmiş, milli iradenin tecelligâhı olmuş, Ülkemizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolüdür.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz 23 Nisan 2020 tarihi itibariyle 100’üncü yılına ulaşmıştır. Milletimizi tek çatı, tek bayrak, tek ülkü etrafında toplamış, ülkemizin refahı, huzuru ve gelişmesi için 100 yıldır çalışmaktadır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde bombalar altında bile hainlere karşı direnerek milli iradeyi korumuş, bir kez daha Gazi unvanını almıştır. Bu Gazi Meclisimizin bir üyesi olmaktan onur duyuyorum. Güzel şehrim Giresun’u ve Vatansever Giresunluları Gazi Meclis’te temsil etmekten şeref duyuyorum. Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz 100 yıldır temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin nice yüz yıllar boyunca hizmet etmesini diliyorum. Bu vesile ile meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm kurucu büyüklerimizi, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Meclisimizin kuruluş günü olan 23 Nisan aynı zamanda çocuklarımıza armağan edilmiş bir bayramdır. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Öztürk hemşerilerine çağrıda bulunarak, “Bu akşam saat 21.00'de de ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilimizde de evimizin pencerelerinden, balkonlarından İstiklal Marşı'mızı söylemeye davet ediyorum. Bağımsızlık ve istiklale olan aşkımızı İstiklâl Marşımızı en gür şekilde söyleyerek gösterelim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.