Milletvekili Öztürk'ten Kültür Merkezi Müjdesi

SİYASET 03.08.2017 - 13:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3348+ kez okundu.
 

Milletvekili Öztürk'ten Kültür Merkezi Müjdesi

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Giresun’a yapılmasına karar verilen Kültür Binasının yerinin değiştirilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı ve Kültür Merkezinin pansiyon binasına yapılacağını ifade etti.
Milletvekili Öztürk, açıklamasında, "Bilindiği gibi Giresun’umuzun büyük bir ihtiyacı olan Kültür Merkezimizin yapılması için uzun bir uğraş vermiştik. Bu süreçte gerek Kültür Bakanlığımızla gerekse Kalkınma Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonunda Kültür Merkezimizin yatırım programına alınmasına karar verilmiş ve 23 milyon TL civarındaki ödeneği de olan binanın yapımına karar verilmişti. Daha önce eski Rus Pazarı arazisinin arka kısmında olan Kültür Merkezi yeri (Fevzi Çakmak Mah. 655 ada, 227 parsel sayılı taşınmaz) gerek ana bulvara göre arka kısımda kalması gerekse otopark, geniş salonlar yapılabilmesi için daha geniş bir araziye ihtiyaç olmasından dolayı yeni bir yer tespit edilmesi ihtiyacı doğmuştu" ifadeleri kullandı. Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Kültür Merkezinin ana yola cephe ve daha geniş bir araziye yapılabilmesi için geçtiğimiz aylarda Giresun İl Kültür Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazışmalar sonucu Atatürk Anadolu Lisesi yanındaki pansiyon binasının yeri ile mevcut kültür merkezi yerinin takas edilmesinin Milli Eğitim Bakanlığından talep edildiğini hatırlattı ve yapılan ve Milli Eğitim Bakanlığının ve talebe olumlu yanıt verdiğini ifade etti.  
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Giresun’a yapılmasına karar verilen Kültür Binasının yerinin değiştirilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı ve Kültür Merkezinin pansiyon binasına yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Öztürk, açıklamasında, "Bilindiği gibi Giresun’umuzun büyük bir ihtiyacı olan Kültür Merkezimizin yapılması için uzun bir uğraş vermiştik. Bu süreçte gerek Kültür Bakanlığımızla gerekse Kalkınma Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonunda Kültür Merkezimizin yatırım programına alınmasına karar verilmiş ve 23 milyon TL civarındaki ödeneği de olan binanın yapımına karar verilmişti. Daha önce eski Rus Pazarı arazisinin arka kısmında olan Kültür Merkezi yeri (Fevzi Çakmak Mah. 655 ada, 227 parsel sayılı taşınmaz) gerek ana bulvara göre arka kısımda kalması gerekse otopark, geniş salonlar yapılabilmesi için daha geniş bir araziye ihtiyaç olmasından dolayı yeni bir yer tespit edilmesi ihtiyacı doğmuştu" ifadeleri kullandı.

Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Kültür Merkezinin ana yola cephe ve daha geniş bir araziye yapılabilmesi için geçtiğimiz aylarda Giresun İl Kültür Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazışmalar sonucu Atatürk Anadolu Lisesi yanındaki pansiyon binasının yeri ile mevcut kültür merkezi yerinin takas edilmesinin Milli Eğitim Bakanlığından talep edildiğini hatırlattı ve yapılan ve Milli Eğitim Bakanlığının ve talebe olumlu yanıt verdiğini ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.