Milletvekili Öztürk'ten tarihi okula ziyaret

GÜNDEM 02.11.2017 - 14:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3110+ kez okundu.
 

Milletvekili Öztürk'ten tarihi okula ziyaret

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, tarihi Gazipaşa İlkokulunun korunması gerektiğini vurguladı.
Öztürk’ün okulu ziyareti sırasında kendisine Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel eşlik etti. Ziyarette okulun tam gün eğitime geçebilmesi için yeterli dersliğe sahip olup olmadığı konusunda bilgiler alan Milletvekili Öztürk, Gazipaşa İlkokulunun fiziki yapısı ile ilgili incelemelerde de bulundu. 'Böylesi tarihi okullara sahip çıkılmalı' diyen AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, öğretmenlerin sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi. Sabri Öztürk’ün okulun 1. Sınıf şubelerini ders esnasında ziyaret etmesi renkli görüntüler oluşturdu. Öğrenci sıralarına oturan ve dersi öğrencilerle birlikte dinleyen Öztürk, insan hayatının en güzel yıllarının okul yılları, okul yıllarının da en güzelinin ilkokul yılları olduğunu söyledi. Öztürk’ün okulu ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Gazipaşa İlkokulu Müdürü Ömer Köse ve okul öğretmenleri, eğitim konusundaki hassasiyeti ve ziyareti için Sabri Öztürk’e teşekkür etti. 
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, tarihi Gazipaşa İlkokulunun korunması gerektiğini vurguladı.

Öztürk’ün okulu ziyareti sırasında kendisine Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel eşlik etti. Ziyarette okulun tam gün eğitime geçebilmesi için yeterli dersliğe sahip olup olmadığı konusunda bilgiler alan Milletvekili Öztürk, Gazipaşa İlkokulunun fiziki yapısı ile ilgili incelemelerde de bulundu.

'Böylesi tarihi okullara sahip çıkılmalı' diyen AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, öğretmenlerin sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi.

Sabri Öztürk’ün okulun 1. Sınıf şubelerini ders esnasında ziyaret etmesi renkli görüntüler oluşturdu. Öğrenci sıralarına oturan ve dersi öğrencilerle birlikte dinleyen Öztürk, insan hayatının en güzel yıllarının okul yılları, okul yıllarının da en güzelinin ilkokul yılları olduğunu söyledi. Öztürk’ün okulu ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Gazipaşa İlkokulu Müdürü Ömer Köse ve okul öğretmenleri, eğitim konusundaki hassasiyeti ve ziyareti için Sabri Öztürk’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.