Milletvekili Tığlı, teşekkür ziyaretlerinde

SİYASET 23.07.2018 - 10:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2515+ kez okundu.
 

Milletvekili Tığlı, teşekkür ziyaretlerinde

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, TBMM’deki görevlerinden artan zamanlarda teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
Cuma günü Giresun’a gelen Milletvekili Tığlı, düğün törenlerine katılım sağladıktan soran CHP Bulancak İlçe Başkanlığı ve CHP Piraziz İlçe Başkanlığını ziyaret etti.  Bulancak’ta CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Tığlı, burada bulunan esnafları da ziyaret etti. Esnaflara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Milletvekili Tığlı ardından Piraziz’e geçerek, Piraziz İlçe Başkanı Nezir Kelleci ve partililerle görüştü. 24 Haziran seçimlerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı parti örgütlerine teşekkür eden Milletvekili Tığlı, TBMM'de Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’na seçildiğini hatırlatarak, ilk toplantılarını yaparak görev dağılımlarını yaptıklarını söyledi. Her alanda ötekileştirilen kadınların erkek egemenliği altında değil erkekler ile eşit şartlar altında yaşayabilmesi için mücadele edeceğinbi vurgulayan Milletvekili Tığlı, “Küresel Toplumsal Cinsiyet Uçurumu Raporu’na göre Türkiye Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Endeksinde 144 ülke arasında 131. sırada (2017). 2003 yılında erkekler tarafından öldürülen kadın sayısı en az 83 iken 2017’de erkekler tarafından öldürülen kadın sayısı en az 406. 14 yıldaki artış % 389. Her geçen gün kadın cinayetleri, cinsel şiddet ve çocuk istismarı artıyor. Eğer 6284 sayılı Koruma Kanunu etkin uygulanmış olsaydı bu veriler yükselmeyecekti. Öldürmenin ve istismarın bahanesi olamaz. Bu cinayetleri ve istismarları durdurmak AKP’nin birinci görevidir” diye konuştu.  
CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, TBMM’deki görevlerinden artan zamanlarda teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Cuma günü Giresun’a gelen Milletvekili Tığlı, düğün törenlerine katılım sağladıktan soran CHP Bulancak İlçe Başkanlığı ve CHP Piraziz İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 Bulancak’ta CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Tığlı, burada bulunan esnafları da ziyaret etti.

Esnaflara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Milletvekili Tığlı ardından Piraziz’e geçerek, Piraziz İlçe Başkanı Nezir Kelleci ve partililerle görüştü.

24 Haziran seçimlerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı parti örgütlerine teşekkür eden Milletvekili Tığlı, TBMM'de Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’na seçildiğini hatırlatarak, ilk toplantılarını yaparak görev dağılımlarını yaptıklarını söyledi.

Her alanda ötekileştirilen kadınların erkek egemenliği altında değil erkekler ile eşit şartlar altında yaşayabilmesi için mücadele edeceğinbi vurgulayan Milletvekili Tığlı, “Küresel Toplumsal Cinsiyet Uçurumu Raporu’na göre Türkiye Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Endeksinde 144 ülke arasında 131. sırada (2017). 2003 yılında erkekler tarafından öldürülen kadın sayısı en az 83 iken 2017’de erkekler tarafından öldürülen kadın sayısı en az 406. 14 yıldaki artış % 389. Her geçen gün kadın cinayetleri, cinsel şiddet ve çocuk istismarı artıyor. Eğer 6284 sayılı Koruma Kanunu etkin uygulanmış olsaydı bu veriler yükselmeyecekti. Öldürmenin ve istismarın bahanesi olamaz. Bu cinayetleri ve istismarları durdurmak AKP’nin birinci görevidir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.