Milletvekili Cemal Öztürk Doğankent'te

SİYASET 03.04.2017 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3021+ kez okundu.
 

Milletvekili Cemal Öztürk Doğankent'te

Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Doğankent ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk,16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarını sürdürmek üzere geldiği Doğankent’te ‘Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ hakkında vatandaşları bilgilendirdi.İlçeyi ziyareti sırasında; Doğankent Kaymakamlığı, Doğankent Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Hidroelektrik Santrali, Süttaşı İlkokulu ve Süttaşı İmam-Hatip Ortaokulu ile Çatak Köyü’nü ziyaret eden Cemal Öztürk, ziyaret ettiği yerlerde, sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Doğankent ziyareti sırasında, Kaymakam Mustafa Ayvat’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Cemal Öztürk, yeni görevinde başarılar diledi. Doğankent ilçesindeki ziyaretleri sırasında Denge Bacasına çıkarak Doğankent İlçe Merkezi’nin panoramik görüntüsünü seyreden Öztürk, ardından Doğankent Merkezde; köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek,Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hakkında ve muhtarların köy ve mahallelerindeki sorunları üzerine istişarelerde bulundu.    
Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Doğankent ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk,16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarını sürdürmek üzere geldiği Doğankent’te ‘Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
İlçeyi ziyareti sırasında; Doğankent Kaymakamlığı, Doğankent Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Hidroelektrik Santrali, Süttaşı İlkokulu ve Süttaşı İmam-Hatip Ortaokulu ile Çatak Köyü’nü ziyaret eden Cemal Öztürk, ziyaret ettiği yerlerde, sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Doğankent ziyareti sırasında, Kaymakam Mustafa Ayvat’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Cemal Öztürk, yeni görevinde başarılar diledi. Doğankent ilçesindeki ziyaretleri sırasında Denge Bacasına çıkarak Doğankent İlçe Merkezi’nin panoramik görüntüsünü seyreden Öztürk, ardından Doğankent Merkezde; köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek,Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hakkında ve muhtarların köy ve mahallelerindeki sorunları üzerine istişarelerde bulundu.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.