Milletvekillerimiz Komisyonlarda

SİYASET 16.07.2018 - 18:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3530+ kez okundu.
 

Milletvekillerimiz Komisyonlarda

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görev yapacak olan komisyonlar ve komisyonlarda görev alacak olan milletvekilleri belirlendi.
      Buna göre Giresun Milletvekilleri de çeşitli komisyonlarda görev aldılar. Komisyon seçimlerinde AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın İçişleri Komisyonuna, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk Adalet Komisyonuna, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonuna, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’te Plan Bütçe Komisyona seçildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görev yapacak olan komisyonlar ve komisyonlarda görev alacak olan milletvekilleri belirlendi.

 

 

 

Buna göre Giresun Milletvekilleri de çeşitli komisyonlarda görev aldılar.

Komisyon seçimlerinde AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın İçişleri Komisyonuna, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk Adalet Komisyonuna, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonuna, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’te Plan Bütçe Komisyona seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.