MİNİK ELİF SAĞLIK KONTROLLERİ İÇİN HASTANEYE GETİRİLDİ

GÜNDEM 26.07.2020 - 11:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3515+ kez okundu.
 

MİNİK ELİF SAĞLIK KONTROLLERİ İÇİN HASTANEYE GETİRİLDİ

Aydındere beldesi Semen yaylasında 24 Temmuz Cuma akşamı kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak sabahın ilk saatlerinde Bulancak Jandarma Özel Harekat, Bulancak ve Kovanlık Jandarma, Giresun Jandarma İstihbarat, KOM ve TEM, Fatsa Komando (Çambaşı Ekibi), Bulancak İtfaiyesi ile Giresun, Ordu, Samsun ve Trabzon AFAD ve AKUT ekiplerinden oluşan toplam 96 personel, 3 iz takip köpeği ile termal cihaz ve vatandaşların da yoğun desteğiyle yürütülen arama çalışmaları kapsamında sağ salim bulunmuştu.  11 yaşındaki Elif Akbayrak, sağlık kontrollerinin yapılması için Bulancak İlçe Devlet Hastanesine getirildi. GÜNCELLEME  VALİLİK AÇIKLAMASI EKLEDİ 'SAAT 13:48' Giresun Valiliğinden 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ın bulunmasının ardından kamuoyu açıklaması yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; 'Aydındere Semen yaylasında 24.07.2020 günü saat 20.00 sıralarında kaybolduğu bildirilen 2009 doğumlu Elif Akbayrak adlı kız çocuğu bulunmuştur. Jandarma 156 Hattına 24 Temmuz Cuma akşamı yapılan bir ihbar üzerine; İl, İlçe jandarma ve JÖH birlikleriyle, AFAD ve AKUT ekipleri seferber edilerek bölgeye yönlendirilmiştir. Bölgede aşırı yoğunlukta sis nedeniyle görüş mesafesinin düşük olması gibi olumsuz hava şartlarına rağmen 25 Temmuz Cumartesi saat 01:00 den itibaren, yaklaşık 28 saattir çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmüştür.  Bulancak Jandarma Özel Harekat, Bulancak Jandarma ve Kovanlık Jandarma, Giresun Jandarma İstihbarat, KOM ve TEM, Fatsa Jandarma Komando (Çambaşı Ekibi), Bulancak İtfaiyesi ile Giresun, Ordu, Samsun ve Trabzon AFAD ve AKUT ekiplerinden oluşan toplam 96 personel, 3 iz takip köpeği ile termal cihaz ve vatandaşlarımızın da yoğun desteğiyle yürütülen arama çalışmaları, bu gece de (26.07.2020) sabaha kadar devam ettirilmiştir. Kesintisiz olarak yapılan arama çalışmaları sonucunda kayıp kız çocuğu Elif Akbayrak, bu sabah (26.07.2020) saat 05.00 sıralarında arama yapılan bölgedeki tepenin ters istikametinde boş bir ev içerisinde sağlık durumu iyi bir şekilde bulunmuştur. Yapılan ilk mülakatta korktuğundan dolayı boş bir eve sığındığını, arama yapan ekipleri görünce kendisinin evden çıkarak yanlarına gittiğini beyan etmiş olup, akrabalarına teslim edilmiştir'

Aydındere beldesi Semen yaylasında 24 Temmuz Cuma akşamı kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak sabahın ilk saatlerinde Bulancak Jandarma Özel Harekat, Bulancak ve Kovanlık Jandarma, Giresun Jandarma İstihbarat, KOM ve TEM, Fatsa Komando (Çambaşı Ekibi), Bulancak İtfaiyesi ile Giresun, Ordu, Samsun ve Trabzon AFAD ve AKUT ekiplerinden oluşan toplam 96 personel, 3 iz takip köpeği ile termal cihaz ve vatandaşların da yoğun desteğiyle yürütülen arama çalışmaları kapsamında sağ salim bulunmuştu. 

11 yaşındaki Elif Akbayrak, sağlık kontrollerinin yapılması için Bulancak İlçe Devlet Hastanesine getirildi.

GÜNCELLEME  VALİLİK AÇIKLAMASI EKLEDİ 'SAAT 13:48'

Giresun Valiliğinden 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ın bulunmasının ardından kamuoyu açıklaması yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; 'Aydındere Semen yaylasında 24.07.2020 günü saat 20.00 sıralarında kaybolduğu bildirilen 2009 doğumlu Elif Akbayrak adlı kız çocuğu bulunmuştur. Jandarma 156 Hattına 24 Temmuz Cuma akşamı yapılan bir ihbar üzerine; İl, İlçe jandarma ve JÖH birlikleriyle, AFAD ve AKUT ekipleri seferber edilerek bölgeye yönlendirilmiştir. Bölgede aşırı yoğunlukta sis nedeniyle görüş mesafesinin düşük olması gibi olumsuz hava şartlarına rağmen 25 Temmuz Cumartesi saat 01:00 den itibaren, yaklaşık 28 saattir çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmüştür.  Bulancak Jandarma Özel Harekat, Bulancak Jandarma ve Kovanlık Jandarma, Giresun Jandarma İstihbarat, KOM ve TEM, Fatsa Jandarma Komando (Çambaşı Ekibi), Bulancak İtfaiyesi ile Giresun, Ordu, Samsun ve Trabzon AFAD ve AKUT ekiplerinden oluşan toplam 96 personel, 3 iz takip köpeği ile termal cihaz ve vatandaşlarımızın da yoğun desteğiyle yürütülen arama çalışmaları, bu gece de (26.07.2020) sabaha kadar devam ettirilmiştir. Kesintisiz olarak yapılan arama çalışmaları sonucunda kayıp kız çocuğu Elif Akbayrak, bu sabah (26.07.2020) saat 05.00 sıralarında arama yapılan bölgedeki tepenin ters istikametinde boş bir ev içerisinde sağlık durumu iyi bir şekilde bulunmuştur. Yapılan ilk mülakatta korktuğundan dolayı boş bir eve sığındığını, arama yapan ekipleri görünce kendisinin evden çıkarak yanlarına gittiğini beyan etmiş olup, akrabalarına teslim edilmiştir'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.