MİNİK ELİF, ZOR ŞARTLARDA ARANIYOR

GÜNDEM 25.07.2020 - 11:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3657+ kez okundu.
 

MİNİK ELİF, ZOR ŞARTLARDA ARANIYOR

Aydındere Beldesine Semen Yaylasında kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ı arama çalışamaları hala sürüyor.
Dün akşam saat 20.00 sularında evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmediği öğrenilen minik Elif, her yerde aranıyor. Bölgede yoğun sis olduğu ve çalışmaların zor şartlarda gerçekleştirildiği öğrenilirken,  minik Elif'ten henüz hiç bir iz bulunamadığı öğrenildi.  Tüm Türkiye'yi yasa boğan İkranur olayının üzerinden henüz kısa bir zaman geçmesi ve yeniden bir kayıp vakası yaşanması ise bir çok vatandaşı tedirgin etti. GÜNCELLEME Saat 13.12 AİLESİ İLE TARTIŞAN ELİF'TEN HABER YOK! Bulancak'a bağlı Aydındere Beldesi Semen Yaylasında ailesi ile birlikte yaşayan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ın ailesi ile yaşadığı tartışma sonrası evinin yukarısında bulunan alana gittiği ve birdaha geri dönmediği öğrenildi. Cuma akşamı saat 20.00'dan itibaren oba sakinleri ile birlikte aramaları sürdürdüklerini anlatan Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, "Aydındere Semen Yaylasında Elif kızımızı arama çalışmalarımız gece saat 20.00'dan itibaren başladı. Sabah gün doğumuna kadar devam ettik. Ekiplerimiz çoğaldı bölgemizdeki insanlarımız, UMKE, AFAD, Jandarma ekiplerimiz ve bizler Aydındere Belediyesi olarak tüm araziye şuan dağılmış bulunmaktayız. Elif kızımızı aramaya devam ediyoruz. Tabiki burada en büyük olumsuz etken şuanda gördüğünüz gibi sisli dumanlı bir hava göz gözü görmüyor. Zaman zaman sis açılsa bile arama konusunda bizi engelliyor. Ama bizler ekip olarak ekip olarak çalışmaya katıldık ve devam ediyoruz. Tabiki kızımıza inşallah birşey olmamıştır dileğimiz budur. Ailesi ile beraber küçücük tartışmadan sonra evinden ayrılıp yukarı obanın üst tarafına doğru çıkıp oradan daha sonra eve dönmemesinden sonra olmuştur olay inşallah hep beraber bölge halkı olarak şuanda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah hayırlısı ile sağ salim bulmayı temenni ediyoruz" dedi. Öte yandan Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna'da erken saatlerde olay yerine giderek çalışmaları yakından takip ediyor.  
Aydındere Beldesine Semen Yaylasında kaybolan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ı arama çalışamaları hala sürüyor.

Dün akşam saat 20.00 sularında evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmediği öğrenilen minik Elif, her yerde aranıyor. Bölgede yoğun sis olduğu ve çalışmaların zor şartlarda gerçekleştirildiği öğrenilirken,  minik Elif'ten henüz hiç bir iz bulunamadığı öğrenildi. 

Tüm Türkiye'yi yasa boğan İkranur olayının üzerinden henüz kısa bir zaman geçmesi ve yeniden bir kayıp vakası yaşanması ise bir çok vatandaşı tedirgin etti.

GÜNCELLEME Saat 13.12

AİLESİ İLE TARTIŞAN ELİF'TEN HABER YOK!
Bulancak'a bağlı Aydındere Beldesi Semen Yaylasında ailesi ile birlikte yaşayan 11 yaşındaki Elif Akbayrak'ın ailesi ile yaşadığı tartışma sonrası evinin yukarısında bulunan alana gittiği ve birdaha geri dönmediği öğrenildi.
Cuma akşamı saat 20.00'dan itibaren oba sakinleri ile birlikte aramaları sürdürdüklerini anlatan Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, "Aydındere Semen Yaylasında Elif kızımızı arama çalışmalarımız gece saat 20.00'dan itibaren başladı. Sabah gün doğumuna kadar devam ettik. Ekiplerimiz çoğaldı bölgemizdeki insanlarımız, UMKE, AFAD, Jandarma ekiplerimiz ve bizler Aydındere Belediyesi olarak tüm araziye şuan dağılmış bulunmaktayız. Elif kızımızı aramaya devam ediyoruz. Tabiki burada en büyük olumsuz etken şuanda gördüğünüz gibi sisli dumanlı bir hava göz gözü görmüyor. Zaman zaman sis açılsa bile arama konusunda bizi engelliyor. Ama bizler ekip olarak ekip olarak çalışmaya katıldık ve devam ediyoruz. Tabiki kızımıza inşallah birşey olmamıştır dileğimiz budur. Ailesi ile beraber küçücük tartışmadan sonra evinden ayrılıp yukarı obanın üst tarafına doğru çıkıp oradan daha sonra eve dönmemesinden sonra olmuştur olay inşallah hep beraber bölge halkı olarak şuanda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah hayırlısı ile sağ salim bulmayı temenni ediyoruz" dedi.
Öte yandan Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna'da erken saatlerde olay yerine giderek çalışmaları yakından takip ediyor.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.