Minik öğrencilere itfaiye mesleği tanıtılıyor

GÜNDEM 11.12.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2582+ kez okundu.
 

Minik öğrencilere itfaiye mesleği tanıtılıyor

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü anlamlı bir çalışma yaparak, anaokul öğrencilerine itfaiyenin görevleri ve işleyişi hakkında bilgilendirmede bulunup itfaiye mesleğini tanıtıyor.
Randevu alarak öğretmenleri eşliğinde İtfaiye Müdürlüğüne gelen öğrencilere itfaiye araçları tanıtılarak, yangın çeşitleri, itfaiyenin görevleri, yangın söndürmede kullanılan araç, kıyafet ve malzemeler hakkında bilgi veriliyor. Yangın nedir, nasıl ortaya çıkar konularında öğrencilere bilgiler aktarılıyor. Öğrencilerin yangın durumunda ne yapmaları gerektiği hususunda bilgiler veren İtfaiye ekipleri miniklerden gelen soruları da yanıtlıyor. Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürü Tahsin Avcı, teşkilat olarak öğrencilerin ziyaretinden keyif aldıklarını belirterek, tüm öğrencileri itfaiyeye beklediklerini, ancak birkaç gün önceden randevu almaları gerektiğini söyledi. Diğer yandan, ziyaretin sonunda öğrencilere itfaiye ekipleri tarafından Giresun Belediyesi tarafından hazırlanan boyama kitabı dağıtılıyor.
Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü anlamlı bir çalışma yaparak, anaokul öğrencilerine itfaiyenin görevleri ve işleyişi hakkında bilgilendirmede bulunup itfaiye mesleğini tanıtıyor.

Randevu alarak öğretmenleri eşliğinde İtfaiye Müdürlüğüne gelen öğrencilere itfaiye araçları tanıtılarak, yangın çeşitleri, itfaiyenin görevleri, yangın söndürmede kullanılan araç, kıyafet ve malzemeler hakkında bilgi veriliyor. Yangın nedir, nasıl ortaya çıkar konularında öğrencilere bilgiler aktarılıyor.

Öğrencilerin yangın durumunda ne yapmaları gerektiği hususunda bilgiler veren İtfaiye ekipleri miniklerden gelen soruları da yanıtlıyor.

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürü Tahsin Avcı, teşkilat olarak öğrencilerin ziyaretinden keyif aldıklarını belirterek, tüm öğrencileri itfaiyeye beklediklerini, ancak birkaç gün önceden randevu almaları gerektiğini söyledi.

Diğer yandan, ziyaretin sonunda öğrencilere itfaiye ekipleri tarafından Giresun Belediyesi tarafından hazırlanan boyama kitabı dağıtılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.