MİNİKLERDEN HARİKA GÖSTERİ

GÜNDEM 27.05.2019 - 09:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3698+ kez okundu.
 

MİNİKLERDEN HARİKA GÖSTERİ

Okular da yaz tatilinin yaklaşmasına az bir zaman kala Bulancak’ta faaliyet gösteren özel kreş ve kurumların yılsonu gösterileri de devam ediyor. Bulancak Özel Elma Şekeri Kreş Ve Gündüz Bakım Evi, öğrencilerinin yılsonu gösterisi 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda yapıldı.
2 saatte yakın süren miniklerin gösterisi izleyenlerinden büyük alkış aldı. Okul öncesi 4-5 ve 5-6 yaş grubu öğrencilerinin ve öğrencilerinin hazırladığı gösteriler velilerden büyük alkış alırken, miniklerde gösterilerinde harika performans gösterdi. Program da saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Özel Elma Şekeri Kreşi kurucusu Nuriye Peker yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kreşi kurduğumuz yıldan bugüne 13 yılda 813 minik öğrencimiz ile büyüdük ve bir aile olduk. İlk çocuklarımız artık liseyi bitirime dönemine geldi. Bu bizim için mutluluk verici bir durumdur. Onlarla birlikte büyüdük ve çok güzel işler yaptık. Bugün burada çok değerli öğretmenlerimiz ve siz öğrenci velilerimizle bu yıl bizimle olan öğrencilerimizin gösterilerinde olmaktan mutluyuz. Miniklerimizin gösterilerinde neler yapacaklarını bize gösterecekler. Onların özgüveni, kabiliyetleri, dayanışmaları ve sizlerin desteğini hep birlikte ortaya çıkacak. Bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz” dedi. Bu konuşmadan sonra minik öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı, halk oyunları, dans, palyaço, şiir, şarkı, ahtapot, Pamuk Prens ve Yedi Cüceler gösterisi velilerden büyük alkış aldı. Gösterilerin arasında Özel Elma Şekeri Kreşinde çocukları olan velilerde yaptıkları konuşmalarda, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiler. Program mezun olan minik öğrencilerin kep atması ile sona erdi.    
Okular da yaz tatilinin yaklaşmasına az bir zaman kala Bulancak’ta faaliyet gösteren özel kreş ve kurumların yılsonu gösterileri de devam ediyor. Bulancak Özel Elma Şekeri Kreş Ve Gündüz Bakım Evi, öğrencilerinin yılsonu gösterisi 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda yapıldı.

2 saatte yakın süren miniklerin gösterisi izleyenlerinden büyük alkış aldı. Okul öncesi 4-5 ve 5-6 yaş grubu öğrencilerinin ve öğrencilerinin hazırladığı gösteriler velilerden büyük alkış alırken, miniklerde gösterilerinde harika performans gösterdi.

Program da saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Özel Elma Şekeri Kreşi kurucusu Nuriye Peker yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kreşi kurduğumuz yıldan bugüne 13 yılda 813 minik öğrencimiz ile büyüdük ve bir aile olduk. İlk çocuklarımız artık liseyi bitirime dönemine geldi. Bu bizim için mutluluk verici bir durumdur. Onlarla birlikte büyüdük ve çok güzel işler yaptık. Bugün burada çok değerli öğretmenlerimiz ve siz öğrenci velilerimizle bu yıl bizimle olan öğrencilerimizin gösterilerinde olmaktan mutluyuz. Miniklerimizin gösterilerinde neler yapacaklarını bize gösterecekler. Onların özgüveni, kabiliyetleri, dayanışmaları ve sizlerin desteğini hep birlikte ortaya çıkacak. Bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz” dedi. Bu konuşmadan sonra minik öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı, halk oyunları, dans, palyaço, şiir, şarkı, ahtapot, Pamuk Prens ve Yedi Cüceler gösterisi velilerden büyük alkış aldı. Gösterilerin arasında Özel Elma Şekeri Kreşinde çocukları olan velilerde yaptıkları konuşmalarda, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiler. Program mezun olan minik öğrencilerin kep atması ile sona erdi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.