Miniklerden örnek davranış

EĞİTİM 12.01.2017 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3674+ kez okundu.
 

Miniklerden örnek davranış

04-06 yaş grubu Sevgi Kur'an Kursu Öğreticisi Ahsen Aydın'ın önderliğinde,...
...öğrencileri ve velileri ile birlikte 09 OCAK 2017 Pazartesi günü saat 14:30’da Bulancak İlçe Müftülüğünü ziyaret ettiler.Diyanet İşleri Başkanlığının 'Halepte İnsanlık Ölmesin' kampanyasına katkıda bulunmak amacı ile öğrencilerin kendi aralarında ve velilerinin katkıları ile toplamış oldukları kuru gıda maddeleri ve bir miktar da nakdi bağışları Müftülüğe teslim ettiler. Müftülük yetkilileri yapmış oldukları bu nakdi ve ayni yardımlardan dolayı kurs öğreticisi Ahsen Aydın'a ve öğrencilerine teşekkür ettiler.  
04-06 yaş grubu Sevgi Kur'an Kursu Öğreticisi Ahsen Aydın'ın önderliğinde,...
...öğrencileri ve velileri ile birlikte 09 OCAK 2017 Pazartesi günü saat 14:30’da Bulancak İlçe Müftülüğünü ziyaret ettiler.
Diyanet İşleri Başkanlığının 'Halepte İnsanlık Ölmesin' kampanyasına katkıda bulunmak amacı ile öğrencilerin kendi aralarında ve velilerinin katkıları ile toplamış oldukları kuru gıda maddeleri ve bir miktar da nakdi bağışları Müftülüğe teslim ettiler. Müftülük yetkilileri yapmış oldukları bu nakdi ve ayni yardımlardan dolayı kurs öğreticisi Ahsen Aydın'a ve öğrencilerine teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.