Minik öğrencilerden Diyabet farkındalığı

SAĞLIK 14.11.2016 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3477+ kez okundu.
 

Minik öğrencilerden Diyabet farkındalığı

Sabiha Özdemir Anaokulu öğrencileri,...
...öğretmenleri ile birlikte 14 Kasım Dünya Diyabet günü nedeniyle bir etkinlik gerçekleştirdiler. Diyabete dikkat çekmek için Bulancak Cumhuriyet Meydanına öğrencileri getiren Sabiha Özdemir Anaokulu Müdürü Sevilay Yılmaz, farkındalık yaratmak için bu tür bir etkinlik yaptıklarını söyledi. Müdür Yılmaz, "Biz okul olarak ilçede tek beslenme dostu okuluz. Bugün de 14 Kasım Diyabet günü. Biz de bu gün farkındalık yaratmak ve vatandaşları Diyabet ile ilgili bilinçlendirmek adına ana sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile buradayız. Bugün nedeniyle vatandaşlara Diyabet hastalığını anlatan bilgilendirici broşürler ve Diyabetin sembolü olan Mavi halka sembollü anahtarlılar dağıttık. Vatandaşlara bilinçli beslenmenin önemi konusunda tavsiyelerde bulunduk ve sohbet ettik" dedi. Minik öğrenciler ise yapılan bu etkinlikte havanın yağmurlu olmasına aldırış etmeden mutlu olmayı ve insanları bilgilendirmenin verdiği sevinci yaşadılar.  
Sabiha Özdemir Anaokulu öğrencileri,...

...öğretmenleri ile birlikte 14 Kasım Dünya Diyabet günü nedeniyle bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Diyabete dikkat çekmek için Bulancak Cumhuriyet Meydanına öğrencileri getiren Sabiha Özdemir Anaokulu Müdürü Sevilay Yılmaz, farkındalık yaratmak için bu tür bir etkinlik yaptıklarını söyledi.

Müdür Yılmaz, "Biz okul olarak ilçede tek beslenme dostu okuluz. Bugün de 14 Kasım Diyabet günü. Biz de bu gün farkındalık yaratmak ve vatandaşları Diyabet ile ilgili bilinçlendirmek adına ana sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile buradayız. Bugün nedeniyle vatandaşlara Diyabet hastalığını anlatan bilgilendirici broşürler ve Diyabetin sembolü olan Mavi halka sembollü anahtarlılar dağıttık. Vatandaşlara bilinçli beslenmenin önemi konusunda tavsiyelerde bulunduk ve sohbet ettik" dedi.

Minik öğrenciler ise yapılan bu etkinlikte havanın yağmurlu olmasına aldırış etmeden mutlu olmayı ve insanları bilgilendirmenin verdiği sevinci yaşadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.