MNG Kargonun sevilen müdürü Cesur Kutlu

GÜNDEM 12.07.2018 - 16:39, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:35 4726+ kez okundu.
 

MNG Kargonun sevilen müdürü Cesur Kutlu

Taşımacılık ve lojistik alanında en güvenilir tercihlerden biri olan MNG Kargo; kurulduğu günden beri Türkiye’nin dört bir yanına kara yolu taşımacılığının yanı sıra 6 adet uçağıyla havayolu kargoculuğu da yapıyor.
Türkiye’nin büyük kargo şirketlerinden olan MNG Kargo; 2003 yılında kendisiyle aynı ismi taşıyan MNG Holding’in bir alt şirketi olarak kurulmuştur. Bu ilişki dolayısıyla MNG Kargo’nun kurucusunun, aynı zamanda MNG Holding’in de sahibi olan Mehmet Nazif Günal olduğunu kabul edebiliriz. MNG Kargonun Bulancak’ta acenta sorumlusu Cesur Kutlu ve 4 çalışanı ile müşteri memnuniyeti alanında sınır tanımıyorlar. Cesur Kutlu kendini hem pratik hem teorik yönden geliştirmiş ve Bulancak insanına sevdirmiştir. Cesur Kutlu gazetemize yaptığı açıklamada, “MNG kargo 16 yıl gibi kısa bir sürede adeta mucizeyi başararak ülkenin her noktasına hizmet götürür hale geldi. Hizmet sektöründe ancak müşterinizi memnun ederseniz ayakta kalabilirsiniz. Bizde Bulancak’ta çalışanlarımızla bunu başardığımıza inanıyorum. Birde 12 ay boyunca fındık gıda gibi ürünleri yüzde 50 indirimli gönderiyoruz” dedi.  
Taşımacılık ve lojistik alanında en güvenilir tercihlerden biri olan MNG Kargo; kurulduğu günden beri Türkiye’nin dört bir yanına kara yolu taşımacılığının yanı sıra 6 adet uçağıyla havayolu kargoculuğu da yapıyor.

Türkiye’nin büyük kargo şirketlerinden olan MNG Kargo; 2003 yılında kendisiyle aynı ismi taşıyan MNG Holding’in bir alt şirketi olarak kurulmuştur. Bu ilişki dolayısıyla MNG Kargo’nun kurucusunun, aynı zamanda MNG Holding’in de sahibi olan Mehmet Nazif Günal olduğunu kabul edebiliriz.

MNG Kargonun Bulancak’ta acenta sorumlusu Cesur Kutlu ve 4 çalışanı ile müşteri memnuniyeti alanında sınır tanımıyorlar. Cesur Kutlu kendini hem pratik hem teorik yönden geliştirmiş ve Bulancak insanına sevdirmiştir. Cesur Kutlu gazetemize yaptığı açıklamada, “MNG kargo 16 yıl gibi kısa bir sürede adeta mucizeyi başararak ülkenin her noktasına hizmet götürür hale geldi. Hizmet sektöründe ancak müşterinizi memnun ederseniz ayakta kalabilirsiniz. Bizde Bulancak’ta çalışanlarımızla bunu başardığımıza inanıyorum. Birde 12 ay boyunca fındık gıda gibi ürünleri yüzde 50 indirimli gönderiyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.