MOLA TEKSTİL OSB'DE YERİNİ ALDI

GÜNDEM 29.01.2018 - 18:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 7268+ kez okundu.
 

MOLA TEKSTİL OSB'DE YERİNİ ALDI

Bulancak ve bölge ekonomisine önemli bir katkı sağlayan Mola Tekstil, 280 kişilik kapasitesini 400 kişiye çıkarmak istiyor.
2010 yılında Bulancak'ta Şemsettin Mahallesinde faaliyete başlayan Mola Tekstil, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde ki 6 dönümlük fabrika alanında üretime başladı. Firma ortaklarından Şaban Bilgin, Bulancak'ta faaliyet gösteren üretim tesislerinin şuanda 280 kişiyi istihdam ettiğini belirtirken bu hedefin 400 kişi istihdam etmek olduğunu söyledi. Şuanda 3 bin 820 metrekare kapalı alanda üretim yaptıklarını belirten Bilgin, Ocak ayı itibarı ile Giresun 2. OSB'de faaliyete başlayan ilk firma olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. OSB'de fabrikalarını inşa ettikten sonra yapı kullanım ruhsatı alarak üretime başladıklarını kaydeden Bilgin, "2010 yılında Şemsettin Mahallesinde ki tesislerimizde faaliyete başlayan Mola Tekstil, Bulancak istihdamına ve ekonomisine katkı sağlamanın haklı gururunu yaşıyor. Şuanda fabrikamızda 280 kişi istihdam ediyoruz. Mola Tekstil olarak hedefimiz firmamızda 400 kişiye istihdam sağlamaktır. Firmamız sektörün önde gelen isimlerinden olan LCW firmasının önde gelen tedarikçiliği üstelenmektedir. Mola Tekstil, OSB inşaatı öncesi OSB bölgesinde kurulan ve faaliyete geçen Egesa'dan sonra kurulan ve faaliyete geçen ilk firmadır. OSB'de entegre bir tesis kuran firmamız Bulancak, Piraziz, Giresun ve Ordu'dan personel tedarik ederek, sabah saat 08.00'den 18.30'a kadar imalat gerçekleştirmektedir" dedi. Türkiye’nin birçok bölgesine kendi araçları ile ürünlerini taşıdıklarını ifade eden Bilgin, "Firmamız ürünlerini kendi araçları ile sevk ve idare etmektedir. Bunun nedeni ürünlerimizde herhangi bir zarar ve olumsuzluk yaşanmamasıdır. Firmamız ürünlerin dikiminden paketlenmesine ve ürünlerin teslimine kadar her kademe de büyük bir titizlik içinde çalışmaktadır" diye konuştu.
Bulancak ve bölge ekonomisine önemli bir katkı sağlayan Mola Tekstil, 280 kişilik kapasitesini 400 kişiye çıkarmak istiyor.

2010 yılında Bulancak'ta Şemsettin Mahallesinde faaliyete başlayan Mola Tekstil, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde ki 6 dönümlük fabrika alanında üretime başladı.

Firma ortaklarından Şaban Bilgin, Bulancak'ta faaliyet gösteren üretim tesislerinin şuanda 280 kişiyi istihdam ettiğini belirtirken bu hedefin 400 kişi istihdam etmek olduğunu söyledi.

Şuanda 3 bin 820 metrekare kapalı alanda üretim yaptıklarını belirten Bilgin, Ocak ayı itibarı ile Giresun 2. OSB'de faaliyete başlayan ilk firma olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

OSB'de fabrikalarını inşa ettikten sonra yapı kullanım ruhsatı alarak üretime başladıklarını kaydeden Bilgin, "2010 yılında Şemsettin Mahallesinde ki tesislerimizde faaliyete başlayan Mola Tekstil, Bulancak istihdamına ve ekonomisine katkı sağlamanın haklı gururunu yaşıyor. Şuanda fabrikamızda 280 kişi istihdam ediyoruz. Mola Tekstil olarak hedefimiz firmamızda 400 kişiye istihdam sağlamaktır. Firmamız sektörün önde gelen isimlerinden olan LCW firmasının önde gelen tedarikçiliği üstelenmektedir. Mola Tekstil, OSB inşaatı öncesi OSB bölgesinde kurulan ve faaliyete geçen Egesa'dan sonra kurulan ve faaliyete geçen ilk firmadır. OSB'de entegre bir tesis kuran firmamız Bulancak, Piraziz, Giresun ve Ordu'dan personel tedarik ederek, sabah saat 08.00'den 18.30'a kadar imalat gerçekleştirmektedir" dedi.

Türkiye’nin birçok bölgesine kendi araçları ile ürünlerini taşıdıklarını ifade eden Bilgin, "Firmamız ürünlerini kendi araçları ile sevk ve idare etmektedir. Bunun nedeni ürünlerimizde herhangi bir zarar ve olumsuzluk yaşanmamasıdır. Firmamız ürünlerin dikiminden paketlenmesine ve ürünlerin teslimine kadar her kademe de büyük bir titizlik içinde çalışmaktadır" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.