MÜDÜR TOSUNOĞLU, EMEKLİ ÖĞRETMENİ AĞIRLADI

GÜNDEM 27.07.2020 - 16:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2535+ kez okundu.
 

MÜDÜR TOSUNOĞLU, EMEKLİ ÖĞRETMENİ AĞIRLADI

Bulancak eğitim camiasında; beyefendi kişiliği, duruşu, öğretmenlik tecrübesi ve babacan tavırlarıyla gönülleri kazanan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Erol Küçük 42 yıllık mesleki yaşamına büyük bir gururla veda etti.
65 yaşına girmesi dolayısıyla emekliliğe ayrılan Erol Küçük’ü okul müdürü, İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl, idareci Aziz Ok, Turgut Kılınçarslan yeni yaşamına uğurladılar. İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, emekliye ayrılan öğretmen Erol Küçük’ü makamında kabul ederek eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek, yeni yaşamında sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günler diledi.  Öğretmenlik mesleğine Diyarbakır Lice Lisesinde başlayan Erol Küçük, mesleki yaşamında son 20 yılını Bulancak’ta görev yapan Erol Küçük, aktif eğitimciliğe veda ederken, Bulancak’ta eğitim camiasında en uzun süreli çalışanlar arasındaki yerini aldı. Bulancak eğitim camiasının sevilen isimlerinden biri olan Erol Küçük, emekliliğe ayrılışını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu. “Değerli büyüklerim, idareci ve öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerim, velilerim,  kıymetli dostlarım! Bu kutsal mesleği bizden sonraki öğretmenlere devretmenin mutluluğu ve böyle güzide bir topluluğun üyesi olarak 01/08/2020 tarihi itibari ile emekli oluyorum. Yıllarımı verdiğim onurum, gururum, olarak gördüğüm mesleği; layıkıyla, onurla ve gururla sürdürmeye çalıştım. Umutlarınız umudum, kederleriniz kederim, sevinçleriniz sevincim oldu. Ben de bir insanım hatalarım, eksikliklerim olmuştur elbet. Haklarınızı helal edin, benim hakkım helal olsun. 42 yıllık mesleki çalışma süreci içerisinde vefat ederek aramızdan ayrılan  aziz öğretmenlerimi rahmet, minnet ve şükranla anarken, emekli olan meslektaşlarıma, bu kutsal mesleği fedakarlıkla ve gururla yürüten arkadaşlarıma, kıymetli velilerime ve tüm eğitim camiasına sonsuz başarı ve mutluluklar diliyorum. Yüreğinizdeki sevgi seli hiç bitmesin. Tek dileğim düşlerini  kurduğunuz  bir dünyada tüm beklentilerinizin gerçekleşmesidir. Ufkunuz aydınlık, yolunuz açık olsun. Selametle kalın”
Bulancak eğitim camiasında; beyefendi kişiliği, duruşu, öğretmenlik tecrübesi ve babacan tavırlarıyla gönülleri kazanan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Erol Küçük 42 yıllık mesleki yaşamına büyük bir gururla veda etti.

65 yaşına girmesi dolayısıyla emekliliğe ayrılan Erol Küçük’ü okul müdürü, İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Okul Müdürü Güler Hekim Bingöl, idareci Aziz Ok, Turgut Kılınçarslan yeni yaşamına uğurladılar. İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, emekliye ayrılan öğretmen Erol Küçük’ü makamında kabul ederek eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek, yeni yaşamında sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel günler diledi.

 Öğretmenlik mesleğine Diyarbakır Lice Lisesinde başlayan Erol Küçük, mesleki yaşamında son 20 yılını Bulancak’ta görev yapan Erol Küçük, aktif eğitimciliğe veda ederken, Bulancak’ta eğitim camiasında en uzun süreli çalışanlar arasındaki yerini aldı.

Bulancak eğitim camiasının sevilen isimlerinden biri olan Erol Küçük, emekliliğe ayrılışını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu.

“Değerli büyüklerim, idareci ve öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerim, velilerim,  kıymetli dostlarım!

Bu kutsal mesleği bizden sonraki öğretmenlere devretmenin mutluluğu ve böyle güzide bir topluluğun üyesi olarak 01/08/2020 tarihi itibari ile emekli oluyorum. Yıllarımı verdiğim onurum, gururum, olarak gördüğüm mesleği; layıkıyla, onurla ve gururla sürdürmeye çalıştım.

Umutlarınız umudum, kederleriniz kederim, sevinçleriniz sevincim oldu. Ben de bir insanım hatalarım, eksikliklerim olmuştur elbet. Haklarınızı helal edin, benim hakkım helal olsun.

42 yıllık mesleki çalışma süreci içerisinde vefat ederek aramızdan ayrılan  aziz öğretmenlerimi rahmet, minnet ve şükranla anarken, emekli olan meslektaşlarıma, bu kutsal mesleği fedakarlıkla ve gururla yürüten arkadaşlarıma, kıymetli velilerime ve tüm eğitim camiasına sonsuz başarı ve mutluluklar diliyorum. Yüreğinizdeki sevgi seli hiç bitmesin. Tek dileğim düşlerini  kurduğunuz  bir dünyada tüm beklentilerinizin gerçekleşmesidir. Ufkunuz aydınlık, yolunuz açık olsun. Selametle kalın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.