Muhtar adayı lokum dağıttı

GÜNDEM 31.01.2019 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2769+ kez okundu.
 

Muhtar adayı lokum dağıttı

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken adaylar çalışmalarını sürdürüyor.
İhsaniye Mahallesi Muhtar Adaylarından Engin Güner, 2014 seçimlerini az bir farkla ikinci sırada tamamlayarak mahalle sakinlerinden gördüğü ilgi karşısında yeniden adaylığını koydu. İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Güner; “Halkımızın teveccühü ile 2014 seçimlerinde ilk kez çıktığımız muhtarlık adaylığında başarı elde ettik. Bu başarıyı artık taçlandırmak istiyoruz. İhsaniye Mahallesi sakinleri artık muhtarını yerinde bulabilecek, karşılıklı diyalog halinde istişare de bulunabilecek. Yaşanan aksaklıklar bizimle birlikte son bulacak” dedi. İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Güner işyeri olan Uygar Bebe Dünyası önünde halka lokum ve sıcak içecek dağıtarak kendini tanıttı.
31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken adaylar çalışmalarını sürdürüyor.

İhsaniye Mahallesi Muhtar Adaylarından Engin Güner, 2014 seçimlerini az bir farkla ikinci sırada tamamlayarak mahalle sakinlerinden gördüğü ilgi karşısında yeniden adaylığını koydu. İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Güner; “Halkımızın teveccühü ile 2014 seçimlerinde ilk kez çıktığımız muhtarlık adaylığında başarı elde ettik. Bu başarıyı artık taçlandırmak istiyoruz. İhsaniye Mahallesi sakinleri artık muhtarını yerinde bulabilecek, karşılıklı diyalog halinde istişare de bulunabilecek. Yaşanan aksaklıklar bizimle birlikte son bulacak” dedi.

İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Güner işyeri olan Uygar Bebe Dünyası önünde halka lokum ve sıcak içecek dağıtarak kendini tanıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.