Muhtar Guguk, İhsaniye Gecesi düzenliyor

GÜNDEM 19.03.2019 - 18:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3926+ kez okundu.
 

Muhtar Guguk, İhsaniye Gecesi düzenliyor

İhsaniye Mahallesi Muhtarı ve yeni dönemde de Muhtar Adayı olan Veysel Guguk, seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor.
Bulancak’ın aynı zamanda da Giresun’un en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinde uzun bir dönem muhtarlık görevini sürdüren Muhtar Guguk, mahalle halkının birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla mahalle gecesi düzenlediklerini söyledi. 20 Mart 2019 Çarşamba Akşamı Doğa Piknik’te 19.00 ile 23.00 arasında yapılacak olan İhsaniye Mahallesi gecesinde tüm mahalle halkını yanında görmek istediklerini kaydeden Muhtar Guguk, “Bulancak’ın en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallemizde düzenleyeceğimiz ve ilk olma özelliği taşıyan mahallemizde Bulancak’ın değeri Yahya Altun, Mehmet Gökçe ve Erman Erdoğan arkadaşlarımız sahne alarak mahalle halkımıza güzel bir gece yaşatacaklar” dedi. Muhtar Veysel Guguk, tüm mahalle halkını geceye davet ederek, güzel bir akşam yaşayacaklarını belirtti.
İhsaniye Mahallesi Muhtarı ve yeni dönemde de Muhtar Adayı olan Veysel Guguk, seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Bulancak’ın aynı zamanda da Giresun’un en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinde uzun bir dönem muhtarlık görevini sürdüren Muhtar Guguk, mahalle halkının birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla mahalle gecesi düzenlediklerini söyledi.

20 Mart 2019 Çarşamba Akşamı Doğa Piknik’te 19.00 ile 23.00 arasında yapılacak olan İhsaniye Mahallesi gecesinde tüm mahalle halkını yanında görmek istediklerini kaydeden Muhtar Guguk, “Bulancak’ın en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallemizde düzenleyeceğimiz ve ilk olma özelliği taşıyan mahallemizde Bulancak’ın değeri Yahya Altun, Mehmet Gökçe ve Erman Erdoğan arkadaşlarımız sahne alarak mahalle halkımıza güzel bir gece yaşatacaklar” dedi.

Muhtar Veysel Guguk, tüm mahalle halkını geceye davet ederek, güzel bir akşam yaşayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.