Muhtar Güner’den teşekkür

GÜNDEM 16.05.2019 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2742+ kez okundu.
 

Muhtar Güner’den teşekkür

İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, Ramazan ayı sebebiyle başlattığı ‘Bir Koli de Sen Al’ yardım kampanyasında iş adamı ve hayırseverlere çağrıda bulunmuştu.
Gazetemizin 7 Mayıs 2019 Salı günü yayınlanan sayısında ‘BU DAVRANIŞ HERKESE ÖRNEK OLSUN!’ başlıklı manşet haberinin ardından birçok vatandaş muhtarlığa giderek, ihtiyaç sahiplerine ulaşması için kumanya yardımında bulundu. Muhtar Güner gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’a teşekkür ederek, “Bilindiği üzere İhsaniye Mahallesi Bulancak’ın en büyük mahallesidir. Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine hayırsever vatandaşlarımızın da destekleriyle bir nebze olsun merhem olmak istedik. Kampanyamızı gazetenizde ve sosyal medyada yayınlamamız sonucunda birçok vatandaş gerek arayarak gerek bizlere ulaşarak yardımda bulunmak istedi. Şuana kadar gelen tüm yardım kolilerini tespit ettiğimiz ve bizzat bize başvuran ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ayrıca para olarak yardımda bulunan hayırseverlerden biriken paraları mahallemizin çeşitli yerlerinde bulunan market ve bakkallardan kumanya paketi alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Şuana dek yardımda bulunan tüm hayırsever iş adamı ve vatandaşlarımıza, bizzat bu yardımların duyurulmasında siz Yıldız Haber Gazetesi ailesine sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım” dedi. Muhtar Güner, mahallenin büyüklüğünü tekrar vurgulayarak, “Birçok ulaşılması gereken hane halen bekleme durumunda. Kampanyaya el uzatmak isteyen hayırsever vatandaşları ve özellikle iş adamlarını muhtarlığa bekliyoruz” diye konuştu.
İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, Ramazan ayı sebebiyle başlattığı ‘Bir Koli de Sen Al’ yardım kampanyasında iş adamı ve hayırseverlere çağrıda bulunmuştu.

Gazetemizin 7 Mayıs 2019 Salı günü yayınlanan sayısında ‘BU DAVRANIŞ HERKESE ÖRNEK OLSUN!’ başlıklı manşet haberinin ardından birçok vatandaş muhtarlığa giderek, ihtiyaç sahiplerine ulaşması için kumanya yardımında bulundu.

Muhtar Güner gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’a teşekkür ederek, “Bilindiği üzere İhsaniye Mahallesi Bulancak’ın en büyük mahallesidir. Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine hayırsever vatandaşlarımızın da destekleriyle bir nebze olsun merhem olmak istedik. Kampanyamızı gazetenizde ve sosyal medyada yayınlamamız sonucunda birçok vatandaş gerek arayarak gerek bizlere ulaşarak yardımda bulunmak istedi. Şuana kadar gelen tüm yardım kolilerini tespit ettiğimiz ve bizzat bize başvuran ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ayrıca para olarak yardımda bulunan hayırseverlerden biriken paraları mahallemizin çeşitli yerlerinde bulunan market ve bakkallardan kumanya paketi alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Şuana dek yardımda bulunan tüm hayırsever iş adamı ve vatandaşlarımıza, bizzat bu yardımların duyurulmasında siz Yıldız Haber Gazetesi ailesine sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Muhtar Güner, mahallenin büyüklüğünü tekrar vurgulayarak, “Birçok ulaşılması gereken hane halen bekleme durumunda. Kampanyaya el uzatmak isteyen hayırsever vatandaşları ve özellikle iş adamlarını muhtarlığa bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.