MUHTAR KESİK’E PLAKET VERİLDİ

GÜNDEM 22.09.2020 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3250+ kez okundu.
 

MUHTAR KESİK’E PLAKET VERİLDİ

Ara seçimlerde Piraziz Narlık Köyünde muhtar seçilen Metin Kesik, köyde yaptığı çalışmalar neticesinde teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.
Bir önceki Piraziz Kaymakamı Muhammed Usame Soysal tarafından teşekkür plaketi takdir edilen Narlık Muhtarı Metin Kesik’e plaketini Kaymakamlık Yazı İşler Müdürü Adil Bilgiç takdim etti. Muhtar Kesik, “Köyümüze yaptığımız hizmetlerden dolayı bizlere bu plaketi layık gören eski Kaymakamımız Muhammed Usame Soysal’a sonsuz teşekkür eder, yeni atanan Kaymakamıza görevinde başarılar dilerim” dedi.
Ara seçimlerde Piraziz Narlık Köyünde muhtar seçilen Metin Kesik, köyde yaptığı çalışmalar neticesinde teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

Bir önceki Piraziz Kaymakamı Muhammed Usame Soysal tarafından teşekkür plaketi takdir edilen Narlık Muhtarı Metin Kesik’e plaketini Kaymakamlık Yazı İşler Müdürü Adil Bilgiç takdim etti.

Muhtar Kesik, “Köyümüze yaptığımız hizmetlerden dolayı bizlere bu plaketi layık gören eski Kaymakamımız Muhammed Usame Soysal’a sonsuz teşekkür eder, yeni atanan Kaymakamıza görevinde başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.