Muhtar Şen, öğrencileri şenlendiriyor

GÜNDEM 17.10.2019 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3580+ kez okundu.
 

Muhtar Şen, öğrencileri şenlendiriyor

İsmetpaşa Mahallesinin başarılı muhtarı İdris Şen, geçtiğimiz yıl başlattığı öğrencilere burs yardımına bu yıl artırarak devam etti.
Hayırseverlerin yardımıyla geçtiğimiz yıl 33 olan öğrenci sayısını bu yıl 44 öğrenciye çıkardıklarını ifade eden Muhtar Şen, “Öğrencilerimize burs desteği devam ediyor. Mahallemizde desteğe ihtiyacı olan 33 öğrencimize verilen burs desteğimiz bu sene 44 öğrenci sayısıyla devam etmekte. Önde gelen işadamlarımızın destekleriyle başarılı öğrencilerimize verilen burs desteği biraz da olsa öğrencilerimize katkıda bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ve aileleri adına desteğini esirgemeyen değerli dostlarıma teşekkür ederim. Burslar her ayın 15’i itibari ile yatmaktadır. Bu desteği veren; Kırmızı Beyaz yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yartaş’a, Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’a, Sarıgöller Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sarıgöl’e, Rehber Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Rehber ve Emre Uzunalioğlu’na, sayın Fahri Yeşiltepe’ye, Armağan Kara’ya ve Erman Terzi’ye sonsuz teşekkürler. Bu arada sevgili öğrencilerimiz hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz” dedi.
İsmetpaşa Mahallesinin başarılı muhtarı İdris Şen, geçtiğimiz yıl başlattığı öğrencilere burs yardımına bu yıl artırarak devam etti.

Hayırseverlerin yardımıyla geçtiğimiz yıl 33 olan öğrenci sayısını bu yıl 44 öğrenciye çıkardıklarını ifade eden Muhtar Şen, “Öğrencilerimize burs desteği devam ediyor. Mahallemizde desteğe ihtiyacı olan 33 öğrencimize verilen burs desteğimiz bu sene 44 öğrenci sayısıyla devam etmekte. Önde gelen işadamlarımızın destekleriyle başarılı öğrencilerimize verilen burs desteği biraz da olsa öğrencilerimize katkıda bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ve aileleri adına desteğini esirgemeyen değerli dostlarıma teşekkür ederim. Burslar her ayın 15’i itibari ile yatmaktadır. Bu desteği veren; Kırmızı Beyaz yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yartaş’a, Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’a, Sarıgöller Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sarıgöl’e,

Rehber Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Rehber ve Emre Uzunalioğlu’na, sayın Fahri Yeşiltepe’ye, Armağan Kara’ya ve Erman Terzi’ye sonsuz teşekkürler. Bu arada sevgili öğrencilerimiz hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.