Muhtarlardan Başkan Aksu’ya ziyaret

GÜNDEM 19.10.2017 - 15:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3151+ kez okundu.
 

Muhtarlardan Başkan Aksu’ya ziyaret

Giresun Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret ettiler.
Başkan Aksu, muhtarlık müessesinin demokrasinin temeli olduğunu, bu sorumluluk makamında görev yapanları kutladığını söyledi. Muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Başkan Kerim Aksu, "Muhtarlık bir mahallenin, bir köyün 24 saat sorumluluğunu üstlenmektir. Belediye olarak muhtarlık müessesini önemsiyor ve muhtarlarımızla iletişim halinde görev yapıyoruz. Giresun merkezde görev bulunan muhtarlarımızın daha iyi hizmet yapabilmeleri için muhtar evleri yaptık. Belediye olarak muhtar derneklerimizin fiziki olarak daha nitelikli binaya kavuşması için üzerimize düşeni yapacağımızın sözünü veriyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum" dedi. Başkan Kerim Aksu ziyarete gelen muhtarlarla beraber Atatürk Meydanı’nda günün anısına fotoğraf çektirdi.
Giresun Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret ettiler.

Başkan Aksu, muhtarlık müessesinin demokrasinin temeli olduğunu, bu sorumluluk makamında görev yapanları kutladığını söyledi. Muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduğunu belirten Başkan Kerim Aksu, "Muhtarlık bir mahallenin, bir köyün 24 saat sorumluluğunu üstlenmektir. Belediye olarak muhtarlık müessesini önemsiyor ve muhtarlarımızla iletişim halinde görev yapıyoruz. Giresun merkezde görev bulunan muhtarlarımızın daha iyi hizmet yapabilmeleri için muhtar evleri yaptık. Belediye olarak muhtar derneklerimizin fiziki olarak daha nitelikli binaya kavuşması için üzerimize düşeni yapacağımızın sözünü veriyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum" dedi.

Başkan Kerim Aksu ziyarete gelen muhtarlarla beraber Atatürk Meydanı’nda günün anısına fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.