Muhtarlardan İl Özel İdare’ye teşekkür

GÜNDEM 19.12.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2999+ kez okundu.
 

Muhtarlardan İl Özel İdare’ye teşekkür

Giresun İl Özel İdaresi köylerin yol, su ve altyapı sorunlarını en aza indirmek çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Özellikle devlet-köylü işbirliğinde yürütülen çalışmalar yüz güldürüyor. Giresun Merkez Lapa Köyü Muhtarı Alim Öksüz, Esentepe Köyü Muhtarı Erol Bıçak ve Akıncı Köyü Muhtarı Ejder Alkan, köy ayrımı yapmadan, köylerin ihtiyaçları ve öncelikleri ölçüsünde hizmet götüren İl Özel İdaresi’ne teşekkür ettiler. Köylerin birinci önceliğinin yol ve içme suyu olduğuna vurgu yapan Muhtar Alim Öksüz, Erol Bıçak ve Ejder Alkan, köylere hizmet etmekte olan il özel idaresinin hızına yetişilemediğinin altını çizdiler. İl Özel İdaresi’nin hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Lapa, Akıncı ve Esentepe köyü muhtarları şu açıklamada bulundular; “Devletimizin olanakları çerçevesinde Giresun İl Özel İdaresi köylerimize beton, sıcak asfalt, satı kablama, stabilize, istinat duvarı ve menfez yapmaktadır. 2019 yılında her dalda hizmette yarışmışlardır. Aynı zamanda köylerimizde içme suyu ile ilgili çalışmalar dahi olmuştur. Köylerimizdeki mevcut depolarımız bile içi kalebodur ve fayans ile kaplanmıştır. Bu çalışmalara vatandaşlarımızın da maddi ve manevi destekleri olmuştur. Devlet-köylü işbirliği ile daha da fazla hizmet yapılmaktadır. Köylerimize yapılan hizmetlerden dolayı Vali Harun Sarıfakıoğulları’na, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin’e, İl Genel Meclisi Üyesi Fuat Yurt ile Mustafa Yıldız’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın’a, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barbaros Demirkan’a, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürümüze, şeflerimize, plan proje müdürlerimize, emeği geçen tüm personellere ayrı ayrı teşekkür ederiz”
Giresun İl Özel İdaresi köylerin yol, su ve altyapı sorunlarını en aza indirmek çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Özellikle devlet-köylü işbirliğinde yürütülen çalışmalar yüz güldürüyor. Giresun Merkez Lapa Köyü Muhtarı Alim Öksüz, Esentepe Köyü Muhtarı Erol Bıçak ve Akıncı Köyü Muhtarı Ejder Alkan, köy ayrımı yapmadan, köylerin ihtiyaçları ve öncelikleri ölçüsünde hizmet götüren İl Özel İdaresi’ne teşekkür ettiler. Köylerin birinci önceliğinin yol ve içme suyu olduğuna vurgu yapan Muhtar Alim Öksüz, Erol Bıçak ve Ejder Alkan, köylere hizmet etmekte olan il özel idaresinin hızına yetişilemediğinin altını çizdiler.

İl Özel İdaresi’nin hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Lapa, Akıncı ve Esentepe köyü muhtarları şu açıklamada bulundular; “Devletimizin olanakları çerçevesinde Giresun İl Özel İdaresi köylerimize beton, sıcak asfalt, satı kablama, stabilize, istinat duvarı ve menfez yapmaktadır. 2019 yılında her dalda hizmette yarışmışlardır. Aynı zamanda köylerimizde içme suyu ile ilgili çalışmalar dahi olmuştur. Köylerimizdeki mevcut depolarımız bile içi kalebodur ve fayans ile kaplanmıştır. Bu çalışmalara vatandaşlarımızın da maddi ve manevi destekleri olmuştur. Devlet-köylü işbirliği ile daha da fazla hizmet yapılmaktadır. Köylerimize yapılan hizmetlerden dolayı Vali Harun Sarıfakıoğulları’na, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin’e, İl Genel Meclisi Üyesi Fuat Yurt ile Mustafa Yıldız’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın’a, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barbaros Demirkan’a, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürümüze, şeflerimize, plan proje müdürlerimize, emeği geçen tüm personellere ayrı ayrı teşekkür ederiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.