'Muhtarlarımızı ayağımıza çağırmıyoruz'

SİYASET 30.03.2017 - 17:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2723+ kez okundu.
 

'Muhtarlarımızı ayağımıza çağırmıyoruz'

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,...
...AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk'ün muhtarlara anayasa tasarısıyla ilgili gönderdiği mektubun ‘yalan yanlış bilgilerle’ dolu olduğunu ve gerçek olmadığını belirttiğini hatırlatarak, 'Asıl gerçek olmayan bu tespittir.Düşündüğümüz, savunduğumuz, karşı çıktığımız, açıkladığımız, konuştuğumuz, ve yazdığımız her şey doğrudur" dedi.Bektaşoğlu yaptığı açıklamada, "Bizim bir farkımız var: Muhtarlarımızı İktidarın memuru yerine koymuyoruz, devletin makamlarını kullanarak ayağımıza çağırmıyoruz, onların ayaklarına gidiyoruz.  Hizmetle de tehdit etmiyoruz. Oy pazarlığı da yapmıyoruz. Bütün muhtarlarımızı, görüşleri ne olursa olsun halkımızın temsilcileri olarak görüp makamlarına saygı duyuyor,muhtarlıkları demokrasinin kurumu olarak görüyoruz.  Bu nedenle muhtarlarımıza sürekli iletişim araçlarıyla ulaşarak gerçekleri anlatıyor, hem de onları muhtarlıklarında ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, bunları ilgili yerlere ve TBMM’ye taşıyoruz. Mektup da bu anlayışımızın bir ürünüdür. Sayın Öztürk bugüne kadar TBMM’de muhtarların yörelerinde yaşadığı tek bir sorunu dile getirmemiştir. Muhtarlarımızı şimdi hatırlamıştır" diye konuştu. 
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,...
...AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk'ün muhtarlara anayasa tasarısıyla ilgili gönderdiği mektubun ‘yalan yanlış bilgilerle’ dolu olduğunu ve gerçek olmadığını belirttiğini hatırlatarak, 'Asıl gerçek olmayan bu tespittir.
Düşündüğümüz, savunduğumuz, karşı çıktığımız, açıkladığımız, konuştuğumuz, ve yazdığımız her şey doğrudur" dedi.
Bektaşoğlu yaptığı açıklamada, "Bizim bir farkımız var: Muhtarlarımızı İktidarın memuru yerine koymuyoruz, devletin makamlarını kullanarak ayağımıza çağırmıyoruz, onların ayaklarına gidiyoruz.  Hizmetle de tehdit etmiyoruz. Oy pazarlığı da yapmıyoruz. Bütün muhtarlarımızı, görüşleri ne olursa olsun halkımızın temsilcileri olarak görüp makamlarına saygı duyuyor,muhtarlıkları demokrasinin kurumu olarak görüyoruz.  Bu nedenle muhtarlarımıza sürekli iletişim araçlarıyla ulaşarak gerçekleri anlatıyor, hem de onları muhtarlıklarında ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, bunları ilgili yerlere ve TBMM’ye taşıyoruz. Mektup da bu anlayışımızın bir ürünüdür. Sayın Öztürk bugüne kadar TBMM’de muhtarların yörelerinde yaşadığı tek bir sorunu dile getirmemiştir. Muhtarlarımızı şimdi hatırlamıştır" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.