Muhtarların taleplerini dinledi

GÜNDEM 29.11.2018 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3134+ kez okundu.
 

Muhtarların taleplerini dinledi

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, ilçeye bağlı köy ve mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.
Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Üncü’nün yanı sıra Belediye Başkan Vekili Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin ve kurum müdürleri de katıldı. Toplantının başında konuşan Kaymakam Üncü, “Malumunuz olduğu üzere, zaman zaman mahalle ve köy muhtarlarımızla bir araya gelerek; muhtarlarımızın talep, öneri ve sorunlarını dinliyor, bunlara çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Bugünkü toplantımızda da sizlerden kendi mahalle veya köyünüzle ilgili taleplerinizi alacağız, bütçe imkânlarımız doğrultusunda, öncelikle acil olanlar olmak üzere, bu talepleri karşılamak için gayret göstereceğiz” dedi. Kaymakam Üncü’nün konuşmasının ardından muhtarlar söz alarak eğitim, sağlık, yol, su ve altyapı hizmetleri ile diğer konularda sorun ve taleplerini dile getirdiler. Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Üncü, sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını ilgili kurum müdürlerine verdikten sonra toplantı sona erdi.  
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, ilçeye bağlı köy ve mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Üncü’nün yanı sıra Belediye Başkan Vekili Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin ve kurum müdürleri de katıldı.

Toplantının başında konuşan Kaymakam Üncü, “Malumunuz olduğu üzere, zaman zaman mahalle ve köy muhtarlarımızla bir araya gelerek; muhtarlarımızın talep, öneri ve sorunlarını dinliyor, bunlara çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Bugünkü toplantımızda da sizlerden kendi mahalle veya köyünüzle ilgili taleplerinizi alacağız, bütçe imkânlarımız doğrultusunda, öncelikle acil olanlar olmak üzere, bu talepleri karşılamak için gayret göstereceğiz” dedi.

Kaymakam Üncü’nün konuşmasının ardından muhtarlar söz alarak eğitim, sağlık, yol, su ve altyapı hizmetleri ile diğer konularda sorun ve taleplerini dile getirdiler. Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Üncü, sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını ilgili kurum müdürlerine verdikten sonra toplantı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.