Nannette Bauer Huzuru islam’da buldu

GÜNDEM 25.09.2018 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2790+ kez okundu.
 

Nannette Bauer Huzuru islam’da buldu

Müslüman olarak “Nisa” adını alan Alman uyruklu Nannette Bauer’in kelimeişehadet getirirken gözleri doldu.
Alman uyruklu Nannette Bauer Giresun İl Müftülüğü’nde düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman olarak “Nisa” adını aldı. Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın makamında gerçekleştirilen ihtida törenine kendisini İslam’la tanıştıran Recep Zehir ve yakınlarıyla katılan Bauer kendisini çok huzurlu htiğini belirtti. Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Almanca olarak imanın ve İslam’ın şartlarını anlattıktan sonra Bauer’e kelimeişehadeti anlamıyla telkin etti. Müftü Oral, İslamiyet’i tercih eden Bauer’i yürekten tebrik ettiğini belirterek, “Özgür iradesiyle bu işin çilesini çekerek, araştırarak İslamiyet’i tercih etmiş. Sorumluluk sahibi kardeşlerimizin de kendisine destek olmasını ümit ediyorum. Bu mecliste Nisa hanımın Müslümanlığına şahit olduğumdan dolayı da Rabbime şükrediyorum” dedi. İSLAMİYET’TE HUZUR VE GÜVEN BULDUM Daha önce herhangi bir inancın mensubu olmadığını belirten Nannette Bauer ise, “İslamiyet’i önceden biliyordum fakat öğrendikçe kendimi daha yakın hmeye başladım. İslamiyet’i tercih ettiğim için kendimi huzurlu ve güvende htim” ifadelerini kullandı. Kelimeişehadet getirdikten sonra yapılan duanın ardından Bauer’e ihtida belgesi takdim edildi.                  
Müslüman olarak “Nisa” adını alan Alman uyruklu Nannette Bauer’in kelimeişehadet getirirken gözleri doldu.

Alman uyruklu Nannette Bauer Giresun İl Müftülüğü’nde düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman olarak “Nisa” adını aldı.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın makamında gerçekleştirilen ihtida törenine kendisini İslam’la tanıştıran Recep Zehir ve yakınlarıyla katılan Bauer kendisini çok huzurlu htiğini belirtti.

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Almanca olarak imanın ve İslam’ın şartlarını anlattıktan sonra Bauer’e kelimeişehadeti anlamıyla telkin etti.

Müftü Oral, İslamiyet’i tercih eden Bauer’i yürekten tebrik ettiğini belirterek, “Özgür iradesiyle bu işin çilesini çekerek, araştırarak İslamiyet’i tercih etmiş. Sorumluluk sahibi kardeşlerimizin de kendisine destek olmasını ümit ediyorum. Bu mecliste Nisa hanımın Müslümanlığına şahit olduğumdan dolayı da Rabbime şükrediyorum” dedi.

İSLAMİYET’TE HUZUR VE GÜVEN BULDUM

Daha önce herhangi bir inancın mensubu olmadığını belirten Nannette Bauer ise, “İslamiyet’i önceden biliyordum fakat öğrendikçe kendimi daha yakın hmeye başladım. İslamiyet’i tercih ettiğim için kendimi huzurlu ve güvende htim” ifadelerini kullandı.

Kelimeişehadet getirdikten sonra yapılan duanın ardından Bauer’e ihtida belgesi takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.