‘O ARTIK BELEDİYE BAŞKANI’

SİYASET 11.04.2019 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4793+ kez okundu.
 

‘O ARTIK BELEDİYE BAŞKANI’

Başkan Adaylığı açıklandığında Türkiye’de ‘kırmızı kazaklı çocuk’ diye anılan komşu ilçemiz Gülyalı’nın Belediye Başkanı olan Ulaş Tepe, mazbatasını alır almaz anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti.
Kırmızı kazaklı çocuk olarak tanınan, Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olarak seçilen Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, hüzün dolu başarı hikayesini anlattı. 28 yaşında Gülyalı Belediye Başkanlığına seçilen Tepe, 7 yaşında babasını 16 yaşında ise annesini kaybetmiş. Mazbatasını alınca ilk olarak anne ve babasının mezarını ziyaret eden Başkan Tepe’nin dedesi ve babası da belediyede çalışmış. Belediyecilik tutkusu ilkokul yıllarına dayanan tepe, ilkokulda öğretmeni ne olacaksın diye sorduğunda ‘Belediye Başkanı olacağım’ cevabını vermiş. Öğrencilik yıllarında sınıf ve okul başkanlıkları yapmış. Yerel yönetimler üzerine yükseköğrenim görmüş. Çocukluk döneminde babası Bahri Tepe’yi, gençlik döneminde ise annesi Serpil Tepe’yi kaybeden Başkan Tepe, hayata hiçbir zaman küsmemiş aksine daha da sarılarak başarılı olmuş. Partisi tarafından Gülyalı’ya Belediye Başkan Adayı gösterildiğinde ‘Bu çocuk mu başkan olacak’ diye çok konuştuklarını kaydeden Başkan Tepe, “Kimileri kaale bile almadı, önemsemedi. Belediye Meclis üyesi adaylarımız bile ‘Koca adamlar bu çocuğun peşinde ne arıyorsunuz’ diye hor görüldü” dedi. Gülyalı’nın tepelerini aşarak sonunda ipi göğüsleyen Başkan Ulaş Tepe, mazbatasını alarak ortadan kayboldu. Halk Belediye binası önünde beklerken o Taşlıçay’da bulunan babası ve annesinin mezarını ziyarete gitti. ‘Çalışan ve gelişen bir belediye için tüm ekibimizle hizmet vermeye devam edeceğiz’ diye konuşan Başkan Tepe, “Ben tüm Gülyalı’nın belediye başkanıyım. Bugün bir belediye başkanı olarak burada var isek bunu tüm Gülyalılı hemşerilerime borçluyum. Onların büyük desteğiyle beraber bu onurlu göreve geldim bana verilen bu onurlu görevi de layığı yapacağım. Hiç kimseyi ayrıştırmadan hizmetlerin en iyisini yapacağım. Gülyalı'da seçimlerde bana destek olan büyüklerimden küçük kardeşlerime kadar tüm herkes bir olup bana destek verdiler. Burada benim için çok fedakarlık yapan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Gülyalı'da tüm çocuklarda benim yanımdaydı, onlara da özelikle teşekkür ediyorum. Allah'ım onların ve tüm dostlarımın yokluğunu göstermesin. Destek veren herkese gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Adaylığı açıklandığında Türkiye’de ‘kırmızı kazaklı çocuk’ diye anılan komşu ilçemiz Gülyalı’nın Belediye Başkanı olan Ulaş Tepe, mazbatasını alır almaz anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti.

Kırmızı kazaklı çocuk olarak tanınan, Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olarak seçilen Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, hüzün dolu başarı hikayesini anlattı.

28 yaşında Gülyalı Belediye Başkanlığına seçilen Tepe, 7 yaşında babasını 16 yaşında ise annesini kaybetmiş.

Mazbatasını alınca ilk olarak anne ve babasının mezarını ziyaret eden Başkan Tepe’nin dedesi ve babası da belediyede çalışmış. Belediyecilik tutkusu ilkokul yıllarına dayanan tepe, ilkokulda öğretmeni ne olacaksın diye sorduğunda ‘Belediye Başkanı olacağım’ cevabını vermiş.

Öğrencilik yıllarında sınıf ve okul başkanlıkları yapmış. Yerel yönetimler üzerine yükseköğrenim görmüş.

Çocukluk döneminde babası Bahri Tepe’yi, gençlik döneminde ise annesi Serpil Tepe’yi kaybeden Başkan Tepe, hayata hiçbir zaman küsmemiş aksine daha da sarılarak başarılı olmuş.

Partisi tarafından Gülyalı’ya Belediye Başkan Adayı gösterildiğinde ‘Bu çocuk mu başkan olacak’ diye çok konuştuklarını kaydeden Başkan Tepe, “Kimileri kaale bile almadı, önemsemedi. Belediye Meclis üyesi adaylarımız bile ‘Koca adamlar bu çocuğun peşinde ne arıyorsunuz’ diye hor görüldü” dedi.

Gülyalı’nın tepelerini aşarak sonunda ipi göğüsleyen Başkan Ulaş Tepe, mazbatasını alarak ortadan kayboldu. Halk Belediye binası önünde beklerken o Taşlıçay’da bulunan babası ve annesinin mezarını ziyarete gitti.

‘Çalışan ve gelişen bir belediye için tüm ekibimizle hizmet vermeye devam edeceğiz’ diye konuşan Başkan Tepe, “Ben tüm Gülyalı’nın belediye başkanıyım. Bugün bir belediye başkanı olarak burada var isek bunu tüm Gülyalılı hemşerilerime borçluyum. Onların büyük desteğiyle beraber bu onurlu göreve geldim bana verilen bu onurlu görevi de layığı yapacağım. Hiç kimseyi ayrıştırmadan hizmetlerin en iyisini yapacağım. Gülyalı'da seçimlerde bana destek olan büyüklerimden küçük kardeşlerime kadar tüm herkes bir olup bana destek verdiler. Burada benim için çok fedakarlık yapan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Gülyalı'da tüm çocuklarda benim yanımdaydı, onlara da özelikle teşekkür ediyorum. Allah'ım onların ve tüm dostlarımın yokluğunu göstermesin. Destek veren herkese gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.