O Ses PDR’de birinci belli oldu

GÜNDEM 01.01.2020 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2752+ kez okundu.
 

O Ses PDR’de birinci belli oldu

Giresun Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “O Ses PDR” adlı ses yarışması, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Yerel müzik guruplarından EFOR üyelerinin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, öğrenciler seçtikleri rock, pop, halk müziği ve yabancı müzik parçalarıyla salonu dolduran seyirciler karşısında hünerlerini gösterdiler. PDR bölümü öğrencileri arasında yapılan ve iki gün süren “O Ses PDR”nin birincisi, elemeleri geçen öğrenciler arasında jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Talha Enes Esastürk oldu. Yarışmada ikinci Mehmet Ali Kan olurken, üçüncü de Sabir Saferli oldu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sahneye çıkan Grup ASFALT ve Grup EFOR'un verdikleri mini konserle program sona erdi.  
Giresun Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “O Ses PDR” adlı ses yarışması, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yerel müzik guruplarından EFOR üyelerinin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, öğrenciler seçtikleri rock, pop, halk müziği ve yabancı müzik parçalarıyla salonu dolduran seyirciler karşısında hünerlerini gösterdiler.


PDR bölümü öğrencileri arasında yapılan ve iki gün süren “O Ses PDR”nin birincisi, elemeleri geçen öğrenciler arasında jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Talha Enes Esastürk oldu. Yarışmada ikinci Mehmet Ali Kan olurken, üçüncü de Sabir Saferli oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sahneye çıkan Grup ASFALT ve Grup EFOR'un verdikleri mini konserle program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.