O SESE KAYMAKAM TUNA KULAK VERDİ

GÜNDEM 20.02.2020 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3060+ kez okundu.
 

O SESE KAYMAKAM TUNA KULAK VERDİ

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız tarafından uzun bir süredir kaleme alınan ve barınma sorunu bulunan Çaylak ailesine Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna duyarsız kalmadı.
Aynı evde üçü kendi çocuğu üçü de kayınbiraderleri olmak üzere 6 engelliye bakan Namık(Tekin) Çaylak’ı evinde ziyaret eden Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, bu aile için harekete geçtiklerini söyledi. Son zamanlarda birçok ailenin mağdur durumda olduğuna ve vakıf olarak ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Kaymakam Tuna, Çaylak ailesinin ev sorunun çözmek için Bakanlıktan ek ödenek isteyeceklerini ve gerekli incelemeleri başlatacaklarını açıkladı. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Kaymakam Tuna, “Bulancak ilçemizde yardıma ihtiyacı bulunan birçok ailemiz ve vatandaşlarımız bulunuyor. Sosyal Yardımlaşma Vakfımızdan bu ailelerimize ve vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Sağolsun Giresun Milletvekilimiz sayın Kadir Aydın ile de bu konuyu görüştük. Kendisi de bakanlık nezdinde ilçemize yardımcı olacaklar. Bu ailemizle ilgili arkadaşlara gerekli talimatları verdim. Ailemizin İcilli Köyünde kendilerine ait eski bir evleri bulunuyor. Bu evi yapabilmek ve ailemize sıcak bir yuva kurabilmek adına gerekeni yapacağız. Bulancaklı hayırsever hemşerilerimizin de bu işe duyarlı olduğunu bilmek bizleri sevindirdi. El birliği ile bu ailemize sahip çıkacağız” dedi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız tarafından uzun bir süredir kaleme alınan ve barınma sorunu bulunan Çaylak ailesine Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna duyarsız kalmadı.

Aynı evde üçü kendi çocuğu üçü de kayınbiraderleri olmak üzere 6 engelliye bakan Namık(Tekin) Çaylak’ı evinde ziyaret eden Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, bu aile için harekete geçtiklerini söyledi.

Son zamanlarda birçok ailenin mağdur durumda olduğuna ve vakıf olarak ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Kaymakam Tuna, Çaylak ailesinin ev sorunun çözmek için Bakanlıktan ek ödenek isteyeceklerini ve gerekli incelemeleri başlatacaklarını açıkladı.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Kaymakam Tuna, “Bulancak ilçemizde yardıma ihtiyacı bulunan birçok ailemiz ve vatandaşlarımız bulunuyor. Sosyal Yardımlaşma Vakfımızdan bu ailelerimize ve vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Sağolsun Giresun Milletvekilimiz sayın Kadir Aydın ile de bu konuyu görüştük. Kendisi de bakanlık nezdinde ilçemize yardımcı olacaklar. Bu ailemizle ilgili arkadaşlara gerekli talimatları verdim. Ailemizin İcilli Köyünde kendilerine ait eski bir evleri bulunuyor. Bu evi yapabilmek ve ailemize sıcak bir yuva kurabilmek adına gerekeni yapacağız. Bulancaklı hayırsever hemşerilerimizin de bu işe duyarlı olduğunu bilmek bizleri sevindirdi. El birliği ile bu ailemize sahip çıkacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.