OFF-ROAD ŞENLİKLERİ MÜKEMMEL GEÇTİ

GÜNDEM 20.01.2020 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2484+ kez okundu.
 

OFF-ROAD ŞENLİKLERİ MÜKEMMEL GEÇTİ

BUFED ve Kovanlık Belediyesi tarafından düzenlenen Off-Road Şenlikleri çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkulu bir şekilde tamamlandı
Kısa adı BUFED olan Bulancak Dernekler Federasyonu ve Kovanlık Belediyesi iş birliğinde 18-19 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Off-Road şenlikleri heyecanlı bir şekilde tamamlandı. İstanbul’da faaliyet gösteren Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş tarafından organize edilen etkinliğe İstanbul Amarok Off-Road Kulübü üyeleri de katıldı. İlk olarak İstanbul’da topladıkları sosyal yardımları Cumartesi günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Bulancak’ta yetkililere teslim eden heyet Pazar günü ise Paşakonağı Yaylasında Off-Road şenliklerini gerçekleştirdiler. Bulancak ve Giresun’dan Off-Road üyelerinin de katıldığı şenliğe TBMM İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, BUFED Başkanı Sezgin Karataş, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ile vatandaşlar katıldı. Coşkulu ve kalabalık bir şekilde gerçekleşen şenlikte vatandaşlar kar üzerinde horon oynadıktan sonra off-road gösterilerini izlediler. Giresun’da gelişmekte olan turizm altyapısının daha da geliştirileceğini kaydeden Vali Sarıfakıoğulları, 2020 yılı içerisinde 18 kilometrelik bir sıcak asfalt çalışması yapılacağını ifade ederek, “Bugün Paşakonağı yaylamızda Bulancak Dernekler Federasyonu ve Kovanlık Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Off-Road müsabakaları için bir aradayız. Buradaki temel amacımız turizm hareketliliğini sağlamak. Bu nedenle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Paşakonağı Yaylamız baharı ile yazı ile çok güzel ama kışı ile de çok güzel. Bu güzelliği yaşamak isteyen binlerce kişi şu an Off-Road gösterileri için buradalar” dedi. BUFED Başkanı Sezgin Karataş ise İstanbul’da faaliyet gösteren federasyonun çok Bulancak için önemli girişimler ve organizasyonlar yapmaya devam edeceğini belirterek, “Bu güzel organizasyona katkı sağlayan tüm protokol üyelerimize ve etkinliğimize katılan hemşerilerimize teşekkür ederim. Ayrıca İstanbul’dan gelerek bizlere katkı sağlayan İstanbul Amarok Off-Road Kulübü üyelerine de teşekkür ederiz. Bu tür organizasyonlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Yoğun bir sisin hakim olduğu pistte kara saplanan araçlar, hazırda bulunan iş makinaları tarafından çıkartılırken, Vali Sarıfakıoğulları da Off-Road araçlarından birine binerek alanda yaşanan heyecana ortak oldu. Pirazizli hemşehrimiz AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Hasan Turan ise pilot koltuğuna geçerek bizzat yarıştı. Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş ise Paşakonağı Yaylası'nın sadece yaz döneminde değil, kış turizmi için de önemli potansiyele sahip olduğunu dile getirerek, etkinlikle yörenin tanıtımını amaçladıklarını ve kar ve off-road şenliğini gelecek yıllarda da gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.
BUFED ve Kovanlık Belediyesi tarafından düzenlenen Off-Road Şenlikleri çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkulu bir şekilde tamamlandı

Kısa adı BUFED olan Bulancak Dernekler Federasyonu ve Kovanlık Belediyesi iş birliğinde 18-19 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Off-Road şenlikleri heyecanlı bir şekilde tamamlandı.

İstanbul’da faaliyet gösteren Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş tarafından organize edilen etkinliğe İstanbul Amarok Off-Road Kulübü üyeleri de katıldı.

İlk olarak İstanbul’da topladıkları sosyal yardımları Cumartesi günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Bulancak’ta yetkililere teslim eden heyet Pazar günü ise Paşakonağı Yaylasında Off-Road şenliklerini gerçekleştirdiler.

Bulancak ve Giresun’dan Off-Road üyelerinin de katıldığı şenliğe TBMM İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, BUFED Başkanı Sezgin Karataş, Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ile vatandaşlar katıldı.

Coşkulu ve kalabalık bir şekilde gerçekleşen şenlikte vatandaşlar kar üzerinde horon oynadıktan sonra off-road gösterilerini izlediler.

Giresun’da gelişmekte olan turizm altyapısının daha da geliştirileceğini kaydeden Vali Sarıfakıoğulları, 2020 yılı içerisinde 18 kilometrelik bir sıcak asfalt çalışması yapılacağını ifade ederek, “Bugün Paşakonağı yaylamızda Bulancak Dernekler Federasyonu ve Kovanlık Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Off-Road müsabakaları için bir aradayız. Buradaki temel amacımız turizm hareketliliğini sağlamak. Bu nedenle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Paşakonağı Yaylamız baharı ile yazı ile çok güzel ama kışı ile de çok güzel. Bu güzelliği yaşamak isteyen binlerce kişi şu an Off-Road gösterileri için buradalar” dedi.

BUFED Başkanı Sezgin Karataş ise İstanbul’da faaliyet gösteren federasyonun çok Bulancak için önemli girişimler ve organizasyonlar yapmaya devam edeceğini belirterek, “Bu güzel organizasyona katkı sağlayan tüm protokol üyelerimize ve etkinliğimize katılan hemşerilerimize teşekkür ederim. Ayrıca İstanbul’dan gelerek bizlere katkı sağlayan İstanbul Amarok Off-Road Kulübü üyelerine de teşekkür ederiz. Bu tür organizasyonlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yoğun bir sisin hakim olduğu pistte kara saplanan araçlar, hazırda bulunan iş makinaları tarafından çıkartılırken, Vali Sarıfakıoğulları da Off-Road araçlarından birine binerek alanda yaşanan heyecana ortak oldu.

Pirazizli hemşehrimiz AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Hasan Turan ise pilot koltuğuna geçerek bizzat yarıştı.

Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş ise Paşakonağı Yaylası'nın sadece yaz döneminde değil, kış turizmi için de önemli potansiyele sahip olduğunu dile getirerek, etkinlikle yörenin tanıtımını amaçladıklarını ve kar ve off-road şenliğini gelecek yıllarda da gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.