Öğrenci Meclis Başkanları, Giresun Çalıştayında sorunları ele alacaklar

EĞİTİM 23.03.2017 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3485+ kez okundu.
 

Öğrenci Meclis Başkanları, Giresun Çalıştayında sorunları ele alacaklar

Ülkemiz genelinde 17 milyonu aşkın öğrencinin temsilcisi Türkiye Öğrenci Meclisi,...
...(TÖM) Giresun İl Öğrenci Başkanı Muhammed Yıldırım'ın organizasyonu ve ev sahipliğiyle Giresun Çalıştay’ında bir araya gelecek. Türkiye Öğrenci Meclisi başkanlarını (81 İl) Giresun’a davet eden Yıldırım, Giresun Turizm Otelcilik’te 25-26 mart tarihlerinde iki gün sürecek olan bir çalıştayla ağırlayacak.  Çalıştayda öğrenci sorunları ele alınıp rapor edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Okullarda 'Demokrasi Eğitimi ve Öğrenci Meclisleri Seçimi' uygulaması kapsamında; Giresun Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İl Turizm Müdürlüğü, Girtab, Bulancak Belediye Başkanlığının katkıları ve  Bulancak Anadolu İmam Lisesinin ev sahipliği ile yapılacak olan Çalıştay 14. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisleri Başkanlık Seçimleri için ön görüşme şeklinde olacak ve  yeni yaklaşımlar masaya yatırılacak.Bulancak  Anadolu  İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yunus Aydın ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Pervin Demir’in rehberlik edeceği genç öğrenci başkanları, yapacakları  çalıştayda Türkiye'de Öğrenci sorunları, eğitim bilincinin gelişmesi, gençliği tehdit eden sorunlar,  eğitim öğretim ortamları, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi bir çok konuyu ele alarak fikir alış verişinde bulunacaklar.24 Mart Cumartesi Ada turu ile başlayacak program öğleden sonra Şelale, Mavi Göl, Kümbet yayla turu ile sona erecek. 2. Gün Giresun Kale, Zeytinlik ve Şehir turuyla son bulacak.Mayıs ayında yapılacak olan  Türkiye Öğrenci Meclisi başkanlık seçiminde aday olacak Giresun temsilcisi Muhammed Yıldırım'a başarılar dileriz.  
Ülkemiz genelinde 17 milyonu aşkın öğrencinin temsilcisi Türkiye Öğrenci Meclisi,...
...(TÖM) Giresun İl Öğrenci Başkanı Muhammed Yıldırım'ın organizasyonu ve ev sahipliğiyle Giresun Çalıştay’ında bir araya gelecek. Türkiye Öğrenci Meclisi başkanlarını (81 İl) Giresun’a davet eden Yıldırım, Giresun Turizm Otelcilik’te 25-26 mart tarihlerinde iki gün sürecek olan bir çalıştayla ağırlayacak.  Çalıştayda öğrenci sorunları ele alınıp rapor edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Okullarda 'Demokrasi Eğitimi ve Öğrenci Meclisleri Seçimi' uygulaması kapsamında; Giresun Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İl Turizm Müdürlüğü, Girtab, Bulancak Belediye Başkanlığının katkıları ve  Bulancak Anadolu İmam Lisesinin ev sahipliği ile yapılacak olan Çalıştay 14. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisleri Başkanlık Seçimleri için ön görüşme şeklinde olacak ve  yeni yaklaşımlar masaya yatırılacak.
Bulancak  Anadolu  İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yunus Aydın ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Pervin Demir’in rehberlik edeceği genç öğrenci başkanları, yapacakları  çalıştayda Türkiye'de Öğrenci sorunları, eğitim bilincinin gelişmesi, gençliği tehdit eden sorunlar,  eğitim öğretim ortamları, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi bir çok konuyu ele alarak fikir alış verişinde bulunacaklar.
24 Mart Cumartesi Ada turu ile başlayacak program öğleden sonra Şelale, Mavi Göl, Kümbet yayla turu ile sona erecek. 2. Gün Giresun Kale, Zeytinlik ve Şehir turuyla son bulacak.
Mayıs ayında yapılacak olan  Türkiye Öğrenci Meclisi başkanlık seçiminde aday olacak Giresun temsilcisi Muhammed Yıldırım'a başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.