Öğrenciler Giresun’da Türkçe öğrendi

GÜNDEM 06.08.2018 - 10:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3268+ kez okundu.
 

Öğrenciler Giresun’da Türkçe öğrendi

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Türkçe Yaz Okulu Projesi kapsamında Giresun’u ziyaret eden öğrencileri kabul etti.
Yunus Emre Enstitüsü ile Giresun Üniversitesi TÖMER işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Türkçe Yaz Okulu’ projesi kapsamında çeşitli ülkelerden Türkiye’ye  gelen 21 kişilik öğrenci, grubu 03 Ağustos Cuma günü Giresun Valiliğini ziyaret etti. Arjantin, Küba, Meksika, Almanya, Fransa, İtalya, Belçika, Macaristan, Rusya, Endonezya, Myanmar, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Japonya, Çin, Senagal ve Bahreyn’in de aralarında bulunduğu çeşitli ülkelerden programa katılan öğrencileri misafir eden Vali Sarıfakıoğulları, projeyle ilgili bilgi alarak, konuklarıyla bir süre sohbet etti.  Misafir öğrencilerin Giresun Üniversitesinde her sabah 4 saat Türkçe  eğitimi aldığını belirten yetkililer,  öğleden sonra da tarihi ve turistik yerleri gezme ve Karadeniz kültürünü yerinde gözlemleme şansına sahip olduklarını belirtti.  16 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında ilimizde bulunacak olan öğrenciler proje kapsamında Giresun’da fındık toplarken, aynı zamanda ilimizin tarihî ve doğal güzelliklerinin keyfini çıkardıklarını ifade ettiler.  Konuk öğrencileri ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, öğrencilerde Vali Sarıfakıoğulları’na ziyaretin anısına tablo takdim ettiler.  
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Türkçe Yaz Okulu Projesi kapsamında Giresun’u ziyaret eden öğrencileri kabul etti.

Yunus Emre Enstitüsü ile Giresun Üniversitesi TÖMER işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Türkçe Yaz Okulu’ projesi kapsamında çeşitli ülkelerden Türkiye’ye  gelen 21 kişilik öğrenci, grubu 03 Ağustos Cuma günü Giresun Valiliğini ziyaret etti.

Arjantin, Küba, Meksika, Almanya, Fransa, İtalya, Belçika, Macaristan, Rusya, Endonezya, Myanmar, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Japonya, Çin, Senagal ve Bahreyn’in de aralarında bulunduğu çeşitli ülkelerden programa katılan öğrencileri misafir eden Vali Sarıfakıoğulları, projeyle ilgili bilgi alarak, konuklarıyla bir süre sohbet etti. 

Misafir öğrencilerin Giresun Üniversitesinde her sabah 4 saat Türkçe  eğitimi aldığını belirten yetkililer,  öğleden sonra da tarihi ve turistik yerleri gezme ve Karadeniz kültürünü yerinde gözlemleme şansına sahip olduklarını belirtti. 

16 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında ilimizde bulunacak olan öğrenciler proje kapsamında Giresun’da fındık toplarken, aynı zamanda ilimizin tarihî ve doğal güzelliklerinin keyfini çıkardıklarını ifade ettiler. 

Konuk öğrencileri ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, öğrencilerde Vali Sarıfakıoğulları’na ziyaretin anısına tablo takdim ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.