Öğrencilerden Yeşilay’a destek

GÜNDEM 26.11.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2409+ kez okundu.
 

Öğrencilerden Yeşilay’a destek

Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Yeşilay Cemiyeti’ne bağış yaptı.
Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri üç senedir "1 Liranın Hükmü Var!" çalışması kapsamında biriktirdikleri parayla tasarruf edip bir kısmını da bağışlıyor. Okulda öğrencilerin, tasarruf ve yardımlaşma bilincine katkı sağlaması amacıyla başlatılan kampanyayla 127 öğrenci Ekim ayından Mayıs ayına kadar, oluşturulan kumbarada her ay, günde en az 1 lira olacak şekilde düzenli olarak para biriktiriyor. Her ayın sonunda hesaplanan öğrenci birikimlerinin %30'u, her ay belirlenen bir sosyal yardım kuruluşuna bağışlanıyor. Geri kalan paralar ise öğrencilere dönem sonlarında teslim ediliyor. Bu kapsamda öğrenciler Ekim ayında biriktirdikleri paranın %30'u olan 1250 lirayı Yeşilay’a bağışladı. Çalışmanın ilk yılı 2017-2018 eğitim-öğretim yılında öğrenciler; Kızılay, Mehmetçik Vakfı ve Milli Eğitim Vakfına toplam 2100 lira bağış yaptı. Çalışmanın ikinci yılı 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenciler; Türk Eğitim Derneği, Lösev, Türkiye Diyanet Vakfı, Darüşşafaka Cemiyeti, TSK Dayanışma Vakfı, Tohum Otizm Vakfı, Okul Aile Birliği ve Yeryüzü Doktorları Derneği’ne toplam 11523 lira bağış yaptı.  
Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Yeşilay Cemiyeti’ne bağış yaptı.

Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri üç senedir "1 Liranın Hükmü Var!" çalışması kapsamında biriktirdikleri parayla tasarruf edip bir kısmını da bağışlıyor.

Okulda öğrencilerin, tasarruf ve yardımlaşma bilincine katkı sağlaması amacıyla başlatılan kampanyayla 127 öğrenci Ekim ayından Mayıs ayına kadar, oluşturulan kumbarada her ay, günde en az 1 lira olacak şekilde düzenli olarak para biriktiriyor.

Her ayın sonunda hesaplanan öğrenci birikimlerinin %30'u, her ay belirlenen bir sosyal yardım kuruluşuna bağışlanıyor. Geri kalan paralar ise öğrencilere dönem sonlarında teslim ediliyor.

Bu kapsamda öğrenciler Ekim ayında biriktirdikleri paranın %30'u olan 1250 lirayı Yeşilay’a bağışladı.

Çalışmanın ilk yılı 2017-2018 eğitim-öğretim yılında öğrenciler; Kızılay, Mehmetçik Vakfı ve Milli Eğitim Vakfına toplam 2100 lira bağış yaptı.

Çalışmanın ikinci yılı 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenciler; Türk Eğitim Derneği, Lösev, Türkiye Diyanet Vakfı, Darüşşafaka Cemiyeti, TSK Dayanışma Vakfı, Tohum Otizm Vakfı, Okul Aile Birliği ve Yeryüzü Doktorları Derneği’ne toplam 11523 lira bağış yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.