Öğrencilerimiz bize birer emanet

GÜNDEM 30.09.2019 - 09:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4559+ kez okundu.
 

Öğrencilerimiz bize birer emanet

Piraziz 15 Temmuz Ortaokulu ile Giresun Gençlik Merkezi müdürlüğü iş birliği yaparak çeşitli faaliyetlerde bulunacak. Hafta içi Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürlüğünü ziyaret ederek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunan müdürlük yetkilileri çalışma takvimi belirledi.
Daha sonra 15 Temmuz Ortaokulunu ziyaret eden GGM müdürlüğü eğitmenleri öğrencilere kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayan ders dışı etkinlikler gerçekleştirdi. 15 Temmuz Ortaokulu Müdürü Atakan Koçhan, “Öğrencilerimiz bize birer emanet. Türk milli eğitiminin hedef ve amaçlara ulaşmak için çabalıyoruz. Eğitimi en genel anlamıyla kültürel değerleri bireye kazandırma süreci olarak tanımlamaktayız. Bu süreçte bireyler; yetenek, beceri, tutum, estetik duyarlılık ve çeşitli olumlu davranışlar edinirler. Okullar, sağladıkları eğitsel yaşantılarla akademik bilgilerin yanı sıra öğrencilerin ilgi alanlarının ve becerilerinin gelişebileceği fırsatlar da sunmaktadırlar. Böylece okulumuz öğrencileri öğretim işlevlerini dersler aracılığıyla yürütürlerken, eğitim işlevlerini ise ders dışı etkinliklerle bütünleştirerek yürütmektedirler. Erken yaşlardan itibaren bireyin çok yönlü gelişiminde ders dışı sosyal etkinlikler, ders içi etkinlikler kadar önem arz ettiğine inanan bir kurum kültürüne sahibiz” dedi. Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürü Yunus Aydın’da “Öğrencilerimiz için gayet eğlenceli ve bir o kadar da eğitimli geçen bu zaman dilimleri için Giresun Gençlik Merkezi eğitmenlerine ve yöneticilerine teşekkür ederim” diye konuştu.
Piraziz 15 Temmuz Ortaokulu ile Giresun Gençlik Merkezi müdürlüğü iş birliği yaparak çeşitli faaliyetlerde bulunacak. Hafta içi Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürlüğünü ziyaret ederek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunan müdürlük yetkilileri çalışma takvimi belirledi.

Daha sonra 15 Temmuz Ortaokulunu ziyaret eden GGM müdürlüğü eğitmenleri öğrencilere kaliteli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayan ders dışı etkinlikler gerçekleştirdi.

15 Temmuz Ortaokulu Müdürü Atakan Koçhan, “Öğrencilerimiz bize birer emanet. Türk milli eğitiminin hedef ve amaçlara ulaşmak için çabalıyoruz. Eğitimi en genel anlamıyla kültürel değerleri bireye kazandırma süreci olarak tanımlamaktayız. Bu süreçte bireyler; yetenek, beceri, tutum, estetik duyarlılık ve çeşitli olumlu davranışlar edinirler. Okullar, sağladıkları eğitsel yaşantılarla akademik bilgilerin yanı sıra öğrencilerin ilgi alanlarının ve becerilerinin gelişebileceği fırsatlar da sunmaktadırlar. Böylece okulumuz öğrencileri öğretim işlevlerini dersler aracılığıyla yürütürlerken, eğitim işlevlerini ise ders dışı etkinliklerle bütünleştirerek yürütmektedirler. Erken yaşlardan itibaren bireyin çok yönlü gelişiminde ders dışı sosyal etkinlikler, ders içi etkinlikler kadar önem arz ettiğine inanan bir kurum kültürüne sahibiz” dedi.

Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürü Yunus Aydın’da “Öğrencilerimiz için gayet eğlenceli ve bir o kadar da eğitimli geçen bu zaman dilimleri için Giresun Gençlik Merkezi eğitmenlerine ve yöneticilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.