ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

GÜNDEM 25.11.2019 - 10:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1950+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Bulancak’ta Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen çelenk sunumunun ardından İmam Hatip Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu çeşitli etkinlikler yapıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programlarda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak’ta yapılan etkinlikleri anlatarak, ilçede eğitim veren ve emekliye ayrılmış tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Bulancak İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna’nın da katıldığı etkinlikte emekli olan eğitimcilere plaket takdim edildi. Milletvekili Aydın, hafta sonları Giresun’a gelerek, yetişebildiği her davet katıldığını anımsatarak, “Her birimiz bugüne gelene kadar hayatımızda yüzlerce öğretmenimiz olmuştur ama kaç tane unutmadığımız öğretmenimiz var. İşte unutamadıklarımız bizim yüreğimize dokunan öğretmendir. Gününüz aydın geleceğiniz mübarek olsun diliyorum” dedi. Kaymakam Tuna ise, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna değinerek, “Dünyanın birçok bölgesinden doğan filozoflar sonra siyasi liderler sonra kıymetli öğretmenler geldi. Toplumu şekillendiren sözlerdir. Çok güzel nesiller yetiştirmeyi nasip etsin. Basta Atatürk olmak üzere vefat eden şehit olan öğretmenlerimizi Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Bulancak’ta Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen çelenk sunumunun ardından İmam Hatip Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu çeşitli etkinlikler yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programlarda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak’ta yapılan etkinlikleri anlatarak, ilçede eğitim veren ve emekliye ayrılmış tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Bulancak İlçe Kaymakamı Ali İkram Tuna’nın da katıldığı etkinlikte emekli olan eğitimcilere plaket takdim edildi.

Milletvekili Aydın, hafta sonları Giresun’a gelerek, yetişebildiği her davet katıldığını anımsatarak, “Her birimiz bugüne gelene kadar hayatımızda yüzlerce öğretmenimiz olmuştur ama kaç tane unutmadığımız öğretmenimiz var. İşte unutamadıklarımız bizim yüreğimize dokunan öğretmendir.

Gününüz aydın geleceğiniz mübarek olsun diliyorum” dedi.

Kaymakam Tuna ise, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna değinerek, “Dünyanın birçok bölgesinden doğan filozoflar sonra siyasi liderler sonra kıymetli öğretmenler geldi. Toplumu şekillendiren sözlerdir. Çok güzel nesiller yetiştirmeyi nasip etsin. Basta Atatürk olmak üzere vefat eden şehit olan öğretmenlerimizi Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.