‘Öğretmenler her zaman fedakardır’

GÜNDEM 26.11.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3956+ kez okundu.
 

‘Öğretmenler her zaman fedakardır’

24 Kasım Öğretmenler Günü, Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapılan program ile kutlandı.
24 Kasım Öğretmenler Günü için ilk tören 24 Kasım Cumartesi günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapıldı. Cumhuriyet meydanında yapılan tören de Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün çelengi müdür Şenel Bulut tarafından Atatürk anıtına sunuldu. Çelenk sunumundan sonra Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra törene katılanlar BİHOO salonundaki programa geçti. BİHOO salonundaki programda Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Sunuculuğunu öğretmen Musa Fikret Dombaycı ile Yasemin Kara’nın yaptığı program İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut’un, günün anlamını belirten konuşması ile devam etti. Müdür Şenel Bulut, “Bu günün nezdinde aramızda olmayan merhum öğretmenlerimize, emekli olmuş değerli öğretmenlerimize, şu anda görev başında hep çocukların öğrenmesi için her türlü fedakarlığı yapan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Bu konuşmadan sonra yıl içinde vefat eden öğretmenler için hazırlanan slayt gösterisi hüzünlü anların yaşanmasına sebep oldu. Daha sonra Bulancak ilçesinde aday öğretmen olarak görev yapan ve adaylıkları kaldırılan öğretmenler ant içerek yemin ettiler. Adaylığı kaldırılan öğretmenler adına öğretmen Fatma Gizem Yıldıran bir konuşma yaptı. Öğretmenler Günü için hazırlanan videonun izlemesinden sonra yıl içinde emekli olmuş öğretmenler teşekkür belgelerini ve plaketlerini Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’den aldılar. Emekli öğretmenler adına Hamdi Çolak bir konuşma yaparak herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından Bulancak İlçe genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resim, şiir, kompozisyon dalında derece alan öğrencilere ödülleri Kaymakam Hamdi Üncü, Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin tarafından takdim edildi. Son olarak bir konuşma yapan Kaymakam Hamdi Üncü, “Geçmişimizi geleceğimizi bize öğreten öğretmenlerimiz anne ve babamızdan sonra gelen en önemli kişidir. Ailemizden aldığımız bilgilerden sonra okulda öğretmenler kendi çocukları gibi her çocuğumuzu iyi, dürüst, çalışkan, saygılı, sevgi dolu birer insan olması için her zaman fedakarlık yapan kişidir. Bu vesile ile bir kez daha bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarım” dedi. 24 Kasım Öğretmenler Günü programına Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı, Tapu Sicil müdürü Mehmet Ünal, İlçe Spor müdürü Muzaffer Ergün, Tarım İlçe müdürü Oğuz Yiğit, Nüfus müdürü Erol Küçükyıldız, Mal müdürü Mustafa Gürbüz, Vergi Dairesi müdürü Adnan Kaman, İlçe Özel İdare müdürü Mehmet Yanıkömer, Sosyal Hizmet Merkezi müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık müdürü Dr. İdris Kasap, okul müdürleri, dernek başkanları, partilerin temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerde katıldı.        
24 Kasım Öğretmenler Günü, Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapılan program ile kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü için ilk tören 24 Kasım Cumartesi günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapıldı. Cumhuriyet meydanında yapılan tören de Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün çelengi müdür Şenel Bulut tarafından Atatürk anıtına sunuldu. Çelenk sunumundan sonra Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra törene katılanlar BİHOO salonundaki programa geçti.

BİHOO salonundaki programda Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Sunuculuğunu öğretmen Musa Fikret Dombaycı ile Yasemin Kara’nın yaptığı program İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut’un, günün anlamını belirten konuşması ile devam etti. Müdür Şenel Bulut, “Bu günün nezdinde aramızda olmayan merhum öğretmenlerimize, emekli olmuş değerli öğretmenlerimize, şu anda görev başında hep çocukların öğrenmesi için her türlü fedakarlığı yapan öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Bu konuşmadan sonra yıl içinde vefat eden öğretmenler için hazırlanan slayt gösterisi hüzünlü anların yaşanmasına sebep oldu. Daha sonra Bulancak ilçesinde aday öğretmen olarak görev yapan ve adaylıkları kaldırılan öğretmenler ant içerek yemin ettiler. Adaylığı kaldırılan öğretmenler adına öğretmen Fatma Gizem Yıldıran bir konuşma yaptı. Öğretmenler Günü için hazırlanan videonun izlemesinden sonra yıl içinde emekli olmuş öğretmenler teşekkür belgelerini ve plaketlerini Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’den aldılar. Emekli öğretmenler adına Hamdi Çolak bir konuşma yaparak herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından Bulancak İlçe genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resim, şiir, kompozisyon dalında derece alan öğrencilere ödülleri Kaymakam Hamdi Üncü, Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin tarafından takdim edildi. Son olarak bir konuşma yapan Kaymakam Hamdi Üncü, “Geçmişimizi geleceğimizi bize öğreten öğretmenlerimiz anne ve babamızdan sonra gelen en önemli kişidir. Ailemizden aldığımız bilgilerden sonra okulda öğretmenler kendi çocukları gibi her çocuğumuzu iyi, dürüst, çalışkan, saygılı, sevgi dolu birer insan olması için her zaman fedakarlık yapan kişidir. Bu vesile ile bir kez daha bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarım” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü programına Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı, Tapu Sicil müdürü Mehmet Ünal, İlçe Spor müdürü Muzaffer Ergün, Tarım İlçe müdürü Oğuz Yiğit, Nüfus müdürü Erol Küçükyıldız, Mal müdürü Mustafa Gürbüz, Vergi Dairesi müdürü Adnan Kaman, İlçe Özel İdare müdürü Mehmet Yanıkömer, Sosyal Hizmet Merkezi müdürü Selçuk Türkmen, İlçe Sağlık müdürü Dr. İdris Kasap, okul müdürleri, dernek başkanları, partilerin temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerde katıldı.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.