ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

EĞİTİM 24.11.2016 - 16:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2896+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliğini kabul ettiği günden bu yana Öğretmenler Günü kutlaması tüm Türkiye'de olduğu gibi Bulancak'ta da çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
24 Kasım Öğretmenler Günü programı, öğle saatlerinde Cumhuriyet Meydanında Atatürk Büstüne çelenk koyma programı ile başladı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program tüm okullar adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un Atatürk Büstüne çelenk sunmasıyla son buldu.Cumhuriyet meydanında çelenk sunma programı sonrası Bulancak Belediyesi Otogar Düğün Salonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği  ilçe programına geçildi.Cumhuriyet meydanındaki programa Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, Bulancak Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, CHP ilçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, çok sayıda okul müdürleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliğini kabul ettiği günden bu yana Öğretmenler Günü kutlaması tüm Türkiye'de olduğu gibi Bulancak'ta da çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
24 Kasım Öğretmenler Günü programı, öğle saatlerinde Cumhuriyet Meydanında Atatürk Büstüne çelenk koyma programı ile başladı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program tüm okullar adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un Atatürk Büstüne çelenk sunmasıyla son buldu.
Cumhuriyet meydanında çelenk sunma programı sonrası Bulancak Belediyesi Otogar Düğün Salonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği  ilçe programına geçildi.
Cumhuriyet meydanındaki programa Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, Bulancak Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, CHP ilçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, çok sayıda okul müdürleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.