ÖĞRETMENLİK YAPTIĞI OKULA MÜDÜR OLARAK GERİ DÖNDÜ

GÜNDEM 29.06.2020 - 15:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2862+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLİK YAPTIĞI OKULA MÜDÜR OLARAK GERİ DÖNDÜ

Giresun Yağlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Erbey Ünver yıllar önce öğretmen olarak çalıştığı Bulancak Akşemşeddin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne yıllar sonra müdür olarak döndü.
Geçmiş yıllarda eski adı Bulancak Ticaret Meslek Lisesi yeni adı Akşemşeddin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde meslek dersleri öğretmenliği yapan Erbey Ünver bir zamanlar öğretmeni olduğu okula müdür  olarak döndü. Erbey Ünver, öğretmen olduğu okula müdür olarak atanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, “Öğretmen olduğum liseye müdür olarak atanmak ilk tercihimdi. Hayalimdeki bu tercihin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Okulun bahçesi, koridorlar, sınıflar bana ayrı bir mutluluk veriyor. Bu duygular okulda kendimi hem öğretmen hem müdür htiriyor. Öğretmen olduğum dönemde öğretmen olup, halen görev yapan öğretmenleri görmek beni eğitime daha çok bağlıyor. Çok mutluyum, buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu okulda görev yapan ve zamanında görev yapmış bütün arkadaş ve öğretmenlerimi okula davet ediyorum buyursunlar gelsinler” dedi.
Giresun Yağlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Erbey Ünver yıllar önce öğretmen olarak çalıştığı Bulancak Akşemşeddin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne yıllar sonra müdür olarak döndü.

Geçmiş yıllarda eski adı Bulancak Ticaret Meslek Lisesi yeni adı Akşemşeddin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde meslek dersleri öğretmenliği yapan Erbey Ünver bir zamanlar öğretmeni olduğu okula müdür  olarak döndü.

Erbey Ünver, öğretmen olduğu okula müdür olarak atanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, “Öğretmen olduğum liseye müdür olarak atanmak ilk tercihimdi. Hayalimdeki bu tercihin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Okulun bahçesi, koridorlar, sınıflar bana ayrı bir mutluluk veriyor. Bu duygular okulda kendimi hem öğretmen hem müdür htiriyor. Öğretmen olduğum dönemde öğretmen olup, halen görev yapan öğretmenleri görmek beni eğitime daha çok bağlıyor. Çok mutluyum, buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu okulda görev yapan ve zamanında görev yapmış bütün arkadaş ve öğretmenlerimi okula davet ediyorum buyursunlar gelsinler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.