Oğuz Kara cinayete kurban gitti

ASAYİŞ 29.12.2016 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4651+ kez okundu.
 

Oğuz Kara cinayete kurban gitti

Geçtiğimiz hafta Bulancak Şemsettin Mahallesinde müstakil 2 katlı binada meydana gelen yangın olayında,...
...yanan binada hayatını kaybeden Oğuz Kara'nın cinayete kurban gittiği öğrenildi. Kara'nın naaşı otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilmiş ve vücudunda saçma izlerine rastlanmıştı. Bu bulguların ardından olayı geniş bir şekilde araştıran Bulancak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın faillerini tespiti ve yakalanması için büyük bir mücadele sergilediler.Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çok yönlü çalışmalar sonucu; olaya karıştığı tespit edilen H D ve A.Ç isimli şahıslar Bulancak'ta bir adet pompalı tüfek, bir adet av tüfeği, bir çift eldiven, bir adet kar maskesi ve bıçak ile birlikte yakalandılar. Olayın üçüncü faili olduğu tespit edilen ve cezaevi firarisi olarak 'Kasten Adam Öldürme ve Hırsızlık' suçları ile birlikte toplam sekiz (8) ayrı suçtan aranan K.Y isimli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan sıkı takip ve titiz çalışmalar neticesinde Giresun il merkezinde saklandığı tespit edilen ikamete yapılan operasyonla yakalandı. Adı geçen şahısların çapraz sorgulamaları ve yapılan çok yönlü çalışmalar sonucunda Oğuz Kara'yı av tüfeği ile öldürdükten sonra ikameti yakarak olay yerinden kaçtıkları anlaşıldı.Olayla ilgili devam eden çalışmalarda A.Ç ve K.Y isimli şahısların Bulancak ve Giresun'da 4 ayrı hırsızlık suçunu işledikleri de belirlendi. Kasten Adam öldürme ve hırsızlık olaylarını gerçekleştiren H.D, A.Ç. ve K.Y. isimli şahıslar çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 
Geçtiğimiz hafta Bulancak Şemsettin Mahallesinde müstakil 2 katlı binada meydana gelen yangın olayında,...
...yanan binada hayatını kaybeden Oğuz Kara'nın cinayete kurban gittiği öğrenildi. Kara'nın naaşı otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilmiş ve vücudunda saçma izlerine rastlanmıştı. Bu bulguların ardından olayı geniş bir şekilde araştıran Bulancak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın faillerini tespiti ve yakalanması için büyük bir mücadele sergilediler.
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çok yönlü çalışmalar sonucu; olaya karıştığı tespit edilen H D ve A.Ç isimli şahıslar Bulancak'ta bir adet pompalı tüfek, bir adet av tüfeği, bir çift eldiven, bir adet kar maskesi ve bıçak ile birlikte yakalandılar. Olayın üçüncü faili olduğu tespit edilen ve cezaevi firarisi olarak 'Kasten Adam Öldürme ve Hırsızlık' suçları ile birlikte toplam sekiz (8) ayrı suçtan aranan K.Y isimli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan sıkı takip ve titiz çalışmalar neticesinde Giresun il merkezinde saklandığı tespit edilen ikamete yapılan operasyonla yakalandı. Adı geçen şahısların çapraz sorgulamaları ve yapılan çok yönlü çalışmalar sonucunda Oğuz Kara'yı av tüfeği ile öldürdükten sonra ikameti yakarak olay yerinden kaçtıkları anlaşıldı.
Olayla ilgili devam eden çalışmalarda A.Ç ve K.Y isimli şahısların Bulancak ve Giresun'da 4 ayrı hırsızlık suçunu işledikleri de belirlendi. Kasten Adam öldürme ve hırsızlık olaylarını gerçekleştiren H.D, A.Ç. ve K.Y. isimli şahıslar çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.