OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE ERTELENEN MAÇLAR

SPOR 10.02.2020 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3018+ kez okundu.
 

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE ERTELENEN MAÇLAR

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sayfasından yapılan yazılı açıklamada ‘Olumsuz hava koşulları nedeniyle Süperlig, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de hafta sonu oynanması gereken ve ileri bir tarihe ertelenen karşılaşmalar şöyle;
Süperlig Göztepe - Çaykur Rizespor. TFF 1. Lig Giresunspor – İstanbulspor, TFF 2. Lig Hekimoğlu Trabzon - GMG Kırklarelispor, Gümüşhanespor - Başkent Akademi FK, TFF 3. Lig Yomraspor - Serik Belediyespor, Fatsa Belediyespor - Kozan Spor FK, Pazarspor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Artvin Hopaspor - Sultanbeyli Belediye Spor, Kızılcabölükspor - 52 Orduspor FK’ Süper Lig'in 21. Haftasında 10 Şubat Pazartesi günü (dün) oynanması planlanan Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası, tüm hafta sonu boyunca ülkenin Kuzey ve Doğu bölgelerini etkisi altına alan olumsuz hava şartlarından dolayı Trabzon, Ordu - Giresun ve çevre havalimanlarındaki uçuşların iptal olması, Çaykur Rizespor kafilesinin de İzmir'e ulaşamaması nedeniyle ertelendi. Ayrıca Bölgesel Amatör Lig 4. Grup temsilcimiz 1926 Bulancakspor’un sahasında konuk edeceği Cumhuriyet Üniversitesi maçı ve Giresun Süper Amatör ve 1. Amatör ligleri olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Karşılaşmaların oynanacağı tarih Futbol Federasyonu tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacak.  
Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sayfasından yapılan yazılı açıklamada ‘Olumsuz hava koşulları nedeniyle Süperlig, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de hafta sonu oynanması gereken ve ileri bir tarihe ertelenen karşılaşmalar şöyle;

Süperlig Göztepe - Çaykur Rizespor. TFF 1. Lig Giresunspor – İstanbulspor, TFF 2. Lig Hekimoğlu Trabzon - GMG Kırklarelispor, Gümüşhanespor - Başkent Akademi FK, TFF 3. Lig Yomraspor - Serik Belediyespor, Fatsa Belediyespor - Kozan Spor FK, Pazarspor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Artvin Hopaspor - Sultanbeyli Belediye Spor, Kızılcabölükspor - 52 Orduspor FK’

Süper Lig'in 21. Haftasında 10 Şubat Pazartesi günü (dün) oynanması planlanan Göztepe-Çaykur Rizespor müsabakası, tüm hafta sonu boyunca ülkenin Kuzey ve Doğu bölgelerini etkisi altına alan olumsuz hava şartlarından dolayı Trabzon, Ordu - Giresun ve çevre havalimanlarındaki uçuşların iptal olması, Çaykur Rizespor kafilesinin de İzmir'e ulaşamaması nedeniyle ertelendi.

Ayrıca Bölgesel Amatör Lig 4. Grup temsilcimiz 1926 Bulancakspor’un sahasında konuk edeceği Cumhuriyet Üniversitesi maçı ve Giresun Süper Amatör ve 1. Amatör ligleri olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Karşılaşmaların oynanacağı tarih Futbol Federasyonu tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.